Tgrt Haber
28 Ekim 2021 09:01

Mark Zuckerberg ve eşine şoke eden taciz suçlaması

Facebook'un sahibi Mark Zuckerberg ve eşi Priscilla Chan'in eski çalışanlarından ikiliye şoke eden bir dava açıldı. Milyarder ikili, ayrımcılık ve taciz suçlamalarıyla karşı karşıya.

Mark Zuckerberg ve eşine şoke eden taciz suçlaması
mark zuckerberg,facebook,taciz,dava

Facebook'un CEO'su Mark Zuckberg ve eşi Pricilla Chan'in eski iki çalışanının ayrımcılık ve tacize maruz kaldıkları gerekçesiyle çiftin aleyhine dava açtıkları ortaya çıktı. NBC'nin haberine göre, Ocak 2017'den Mart 2019'a kadar 'ev yöneticisi' olarak görev yapan John Doe ile çifte güvenlik hizmeti veren şirkette çalışan Mia King mahkemeye başvurdu.

Mark Zuckerberg ve eşine şoke eden taciz suçlamasıMark Zuckerberg ve eşi Priscilla Chan

Davacılar ayrıca, Zuckerberg ve Chan’ı, cinsel taciz ve ayrımcılığın yanı sıra maaş ödemelerini geciktirmekle de suçladı. Chan ve Zuckerberg’ı temsilen açıklama yapan Ben LaBolt, iddiaların gerçek dışı olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Aile ofisinde çalışan profesyonel ekiple gurur duyuyoruz ve arkadaşlarımızı haksız yere küçük düşürmeyi amaçlayan bu suçlamaların boşa çıkacağından eminiz.''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...