Tgrt Haber
22 Temmuz 2022 16:35 - Güncelleme : 22 Temmuz 2022 16:48

2 yaşındaki çocuğu kaçırmaya kalktı! Annesi babası elinden zor aldı

Rusya'nın başkenti Moskova'daki Ukrayna'daki savaştan kaçan bir ailenin çocuğunu, hayvanat bahçesinden kaçan bir maymun kaçırmaya kalktı. Çocuğu, annesi ve babası maymunun elinden zor aldı. 

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
rusya,maymun

Moskovada'ki bir hayvanat bahçesinden kaçan başıboş maymun, Ukrayna'daki savaştan kaçan bir ailenin bahçesine sızdı. Çocukların oynadığı merdivene çıkan maymun henüz 2 yaşındaki Paulina isimli kız çocuğunu kaçırmaya kalktı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda, maymunun gelmesiyle diğer çocukların kaçtığı, maymunun darbelerinden kaçmaya çalışan çaresiz çocuğun yardımına annesi ve babasının koştuğu görüldü.

2 yaşındaki çocuğu kaçırmaya kalktı! Annesi babası elinden zor aldı

Annesi çocuğunu kucağına alarak maymundan kurtarırken, ağır yaralanan çocuk hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren kız çocuğunun kollarında ve bacaklarında derin yaralar açıldığı, kan kaybı yaşadığı belirtildi. Ailenin şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

2 yaşındaki çocuğu kaçırmaya kalktı! Annesi babası elinden zor aldı

Ukraynalı ailenin, Şubat ayında savaşın başlamasıyla ülkeden ayrıldığı, Moskova'daki bir arkadaşlarının evinde kaldığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...