Tgrt Haber
25 Şubat 2022 10:58 - Güncelleme : 25 Şubat 2022 11:16

Son dakika! MSB duyurdu: Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerinde 12 terörist öldürüldü

MSB, Irak'ın kuzeyindeki Pençe Şimşek bölgesi ile Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldırı girişiminde bulunan 12 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Son dakika! MSB duyurdu: Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerinde 12 terörist öldürüldü

Kahraman Mehmetçik'in terör örgütlerine karşı yurt içinde dışında verdiği mücadele hız kesmeden devam ediyor.  Yurt içinde Eren kış operasyonları devam ederken Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerinde Mehmehçik teröristlere göz açtırmıyor.

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe Şimşek bölgesi ile Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldırı girişiminde bulunan 12 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

12 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Sosyal medyadan yapılan paylaşımda, "Terörle mücadelemiz etkin ve kararlı şekilde devam ediyor! Irak’ın kuzeyindeki Pençe Şimşek bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı terörist ile Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldırı girişiminde bulunan 10 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi" ifadelerine yer verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...