Tgrt Haber
09 Haziran 2022 14:50 - Güncelleme : 09 Haziran 2022 15:03

Oyun uğruna annesini öldürüp sakladı! Kız kardeşini ölümle tehdit etti

Hindistan'da 16 yaşındaki bir genç, korkunç bir cinayete imza atarak annesini öldürdü. Sebebi ise annesinin telefonla oynamasına izin vermemesiydi.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Oyun uğruna annesini öldürüp sakladı! Kız kardeşini ölümle tehdit etti
hindistan,cinayet

Geçtiğimiz günlerde Hindistan'ın Uttar Pradeş eyaletinin başkenti Lucknow'da ortaya çıkan bir cinayet duyanların kanını dondurdu. Online oyun bağımlısı, 16 yaşındaki genç annesini öldürdü. Polisin açıklamasına göre, çocuk, oyun oynamasına izin vermeyen annesini uyurken babasının ruhsatlı silahıyla vurdu. Annesinin cansız bedenini 3 gün boyunca bir odada saklayan genç, 10 yaşındaki kız kardeşini de kimseye söylememesi için tehdit etti. Cesedin kokusunu bastırmak için de oda kokusu kullandığı ortaya çıktı.

Polis açıklamasına göre, orduda görevli olan baba, olayın yaşandığı gün şehir dışında görevdeydi. Genç, annesini arayan babasına annesinin eve gelen elektrikçi tarafından öldürüldüğünü söyledi. Bunun üzerine babanın yakınlarına haber verdiği ve olay yerine polis çağırdıkları öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, komşuların ve gencin ifadesini aldıktan sonra cinayeti ortaya çıkardı.

Polis merkezinde ifadesi alınan genç, suçunu itiraf ettikten sonra çocuk cezaevine gönderildi. Gencin kız kardeşinin ise büyükannesi ve büyükbabasının yanına gönderildiği belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...