Tgrt Haber
15 Temmuz 2021 17:19

Polis kopan ayağın sahibini arıyor

İngiltere Humberside'da polis, Grimsby yakınlarında bulunan kopmuş bir ayağın sahibini bulmak için yardım istedi. İddialar peş peşe geldi.

Polis kopan ayağın sahibini arıyor
ingiltere

İki yıl önce köpeklerini gezdirmek isteyen yürüyüşçüler, bazı ceset parçaları buldu, bunlardan biri ise kopmuş bir ayaktı. Polis tarafından kadın olduğuna inanılan ayak, Nisan 2019'da Kuzey Doğu Lincolnshire, New Waltham'da yol üzerinde bulundu. Humberside Polisi, uzun bir araştırma ve soruşturmaya rağmen ayağın sahibini henüz tespit edemediklerini söyledi.

Soruşturmalar kapsamında ayağın bulunduğu yerden birkaç mil uzakta bulunan Grimsby'deki Galler Prensesi Diana Hastanesi'nde vücut parçalarının atılmasına ilişkin süreçleri incelendi.

Polis kopan ayağın sahibini arıyorAynı zamanda, bir tıp öğrencisinin ayağı ödevlerinin bir parçası olarak kullanıp daha sonra atmış olabileceği veya bir tilkinin herhangi bir mezardan ayağı çıkarmış olabileceği yönünde iddialar vardı. Ancak Humberside Polis memurları, bu iddiaları reddetti, ayağın kasten kesilmiş olduğunu söyledi. 

Polis, kayıp kişiler, adli tıp testleri ve DNA analizleri hakkında yerel, ulusal ve uluslararası soruşturmalar yürüttüğünü, ancak henüz bir eşleşme bulamadığını söyledi.

Öte yandan ayağın bulunduğu bölgenin yakınlarında yaşayan memurlar ve sakinler, 25 Nisan 2019'un erken saatlerinde köpeklerini gezdiren kişiler tarafından bulunan kopmuş ayağı görünce şaşkına döndüklerini ifade ettiler. 

Polis kopan ayağın sahibini arıyorThe Mirror'ın haberine göre bölgede yaşayanlar, başka vücut parçalarının olabileceğini düşünerek sonraki günlerde geniş çaplı bir arama yaptılar ancak başka hiçbir parça bulunamadı.

Yeni bir Waltham sakini o sırada GrimsbyLive'a şunları söyledi:

"Orada bir vücut parçası olabilir diye dışarıdaki çöp kutumuza gitmekten endişelendim." 

Bir başka sakin ise “Şok olduk ama aynı zamanda rahatladık çünkü patikayı okula giden birçok çocuk kullanıyor.'' dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...