Tgrt Haber
25 Ocak 2023 12:58 - Güncelleme : 25 Ocak 2023 13:14

Rus kuvvetleri Ukrayna'da Türk bandıralı 'Tuzla' isimli gemiyi vurdu!

Rus kuvvetlerinin dün akşam saatlerinde gerçekleştirdiği saldırıda Ukrayna'nın Kherson Limanı'nda bulunan Türk bandıralı gemi 'Tuzla' vuruldu. Saldırının ardından kaptan köşkünde yangın çıkarken gemide kimsenin olmaması bir facianın önüne geçti.

ukrayna,gemi,türk,rusya

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 24 Şubat'ta verdiği askeri emirle başlayan Ukrayna'nın işgali şiddetli çatışmalarla devam ederken Kherson'da Türk gemisi vuruldu. Kherson Limanı'nda bulunan ''Tuzla'' isimli Türk bandıralı gemi, dün akşam saatlerinde Rus kuvvetleri tarafından vuruldu.

Saldırı sonrası kaptan köşkünde yangın çıktı. Saldırı esnasında ise gemide kimsenin olmaması büyük bir faciayı önledi. Olayda yaralanan da olmadı. 

Rus kuvvetleri Ukrayna'da Türk bandıralı 'Tuzla' isimli gemiyi vurdu!

TUZLA MAHSUR KALAN GEMİLERDEN BİRİYDİ

Köprü üzerinden vurulduğu saptanan kuru yük gemisinin Türk kaptanının saldırısı sonrası şok yaşadığı belirtilirken görgü tanıkları şiddetli bir patlamanın yaşandığını aktardı.

Öte yandan Tuzla gemisinin savaş nedeniyle Ukrayna limanlarında mahsur kalan gemilerden biri olduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...