Tgrt Haber
04 Kasım 2021 10:11

Squid Game partisi kana bulandı: Cesetler çöp konteynerından çıktı

Netflix'in en çok izlenen dizilerinden Squid Game dizisi Panama'da Cadılar Bayramı partisine tema oldu fakat düzenlenen silahlı saldırıyla parti kana bulandı. Silahlı saldırıda 8 kişi hayatını kaybetti.

Squid Game partisi kana bulandı: Cesetler çöp konteynerından çıktı
squid game,parti,netflix,panama

Milyonlarca kişi tarafından izlenen Squid Game dizisi bu kez 8 kişinin hayatını kaybettiği Cadılar Bayramı partisiyle gündeme geldi. Panama'da Squid Game temalı bir Cadılar Bayramı partisi düzenlendi. Fakat partide iki çete, silahlı çatışamaya girdi. Lad Bible'ın haberine göre, saldırıda 8 kişi hayatını kaybetti.

Panama'nın Santa Ana semtinde bulunan bir bowling salonunda meydana gelen çatışamada 5 kişi vuruldu, 7 kişi yaralandı. Olayın ardından 3 cansız beden ise çöp konteynerinde bulundu.

Squid Game partisi kana bulandı: Cesetler çöp konteynerından çıktı

'KARDEŞİNİ KORUMAK İÇİN SİLAH KULLANDI' İDDİASI

Polisin bildirdiğine göre, saldırıyı başlatan kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Olayla ilgili iki kişi gözaltına alındı. Bu kişilerden birisinin hayatını kaybedenlerden birinin kardeşi olduğu açıklandı. Polis 'Kardeşini korumak için silahını kullandığı ihtimali üzerinde duruyoruz' açıklamasında bulundu.

Basına açıklamalarda bulunan Polis Müdürü John Dornheim, olaya karışanların birçoğunun sabıka kaydının bulunduğu bilgisinin altını çizdi.

Davanın savcısı ise olaya ilişkin şunları söyledi:

''Bu suç grupları çete kurmak, uyuşturucu ticareti yapmak gibi suçları işlemekten vazgeçmeyecek. Ancak bunun da bazı sonuçları olacak.''

Bu iki çete arasındaki husumetin uzun bir geçmişi olduğu da gelen bilgiler arasında yer aldı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...