Tgrt Haber
03 Ağustos 2021 14:09

Uçurumdan kayan araçta can pazarı

Çin'in Xinjiang'ın Duku Otoyolu'nda facianın eşiğinden dönüldü. Bir aile tam otomobilden inecekken araç uçurumdan kaydı, bir kişi ise araçtan çıkamadı.

Uçurumdan kayan araçta can pazarı
çin,uçurum

Çin'in Xinjiang'ın Duku Otoyolu'nda bir aile kısa süreli bir mola vererek hayatlarının hatasını yaptılar. Vadi kenarında mola verdikleri esnada manzaranın keyfini çıkarmak için ailenin keyfi felakete dönüştü. 

Araçtan ilk olarak sürücü indi ve aracın kenarında içeceğini yudumlamaya başladı. Ardından ise bir anda aracın içinden çığlıklar gelmeye başladı. Aracın arka koltuğunda oturan genç bir çocuk arka taraftan hemen dışarı fırladı.

Uçurumdan kayan araçta can pazarı

Sürücü arabayı durdurmaya çalışırken bir başka kişi daha arabadan çıkarak hayatını kurtardı. Fakat sürücünün çabaları işe yaramadı ve araba uçurumdan kaymaya devam etti. Bu esnada bir kişi arabanın ön koltuğunda kaldı, dışarı çıkamadı. 

Araç, uçurumdan aşağı yuvarlandığında ise kurtulanlar büyük bir şokla arkasından bakakaldı. Hejing İlçesi Acil Durum Yönetim Bürosu'na göre, araçla beraber uçurumdan yuvarlanan kişi ağır yaralı olarak kurtuldu.

Uçurumdan kayan araçta can pazarı

The Sun'ın haberine göre, şimdilerde ise kazanın aracın el frenindeki bir arızadan kaynaklı olarak mı meydana geldiği araştırılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...