Tgrt Haber
18 May 2022 10:37 - Güncelleme : 18 May 2022 11:00

Yıllar önce ölen anne ve babasından mektuplar aldı neye uğradığını şaşırdı

New York'ta yaşayan bir kadın, seneler önce ölen anne ve babasından şimdilerde gizemli mektuplar almaya başlayınca neye uğradığını şaşırdı.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: WETM, The Independent
Yıllar önce ölen anne ve babasından mektuplar aldı neye uğradığını şaşırdı
new york,abd

New York'ta yaşayan Carol Hover'ın başına oldukça ilginç bir olay geldi. Hover, son zamanlarda 2014 yılında hayatını kaybeden annesinden, 30 Ağustos 1960 tarihinde yazılmış bir mektup aldı. Mektubun, hayatını kaybeden annesi tarafından balayındayken yazılıp gönderildiği açıklandı. WETM'e röportaj veren Hover, ''İlk fark ettiğim şey annemin el yazısıydı'' dedi. Annesinin 2014 yılında hayatını kaybettiğini söyleyen Hover, mektubun 1960 yılının ağustos ayında Kanada'da gönderildiğini söyledi.

Hover, mektup kendisine ulaştıktan sonra mektubu New York'ta bulunan Hornell'deki postaneye götürdüğünü ardından olayın daha da karışık hale geldiğini söyledi. Postanedeki yetkililer, Hover'a yeni iki tane daha mektup verdi. Hover, o anları şu sözlerle anlattı:

''Postanedekiler bana, 'Ah, yedek bir postacı vardı. Kusura bakmayın. Mektubu gönderenleri, yani Jim ve Peg'i tanıyor musunuz?' dedi. Ben de onların annemle babam olduğunu söyledim. Kadın, 'Aman Tanrım! Arkada iki tane daha var' diye devam etti.'' 

KUZENİNE DE MEKTUPLAR GELMEYE BAŞLADI

Bu olayın ardından Hover'ın kuzenine de geçmişten kartpostallar gelmeye başladı. Hover'ın kuzenine iletilmek üzere ailesinin Minnesota'daki eski evine bir mektup geldi. Hover, "Postanedekiler de dahil kimse bize bu mektupların nasıl ve neden ulaştığını kimse bilmiyor" dedi. 

Hover, tüm bu bilinmezliğe rağmen ailesinin kaleme aldığı mektupların seneler sonra gelmesinden çok hoşlandığını şu sözlerle ifade etti:

''Annemin veya babamın el yazısını yeni bir mektupta görmek gerçekten de çok güzeldi. Bu hoştu. Yani mektuplara dair bir açıklama getirilse de getirilmese de benim için sorun değil.''

Kaynak: WETM, The Independent
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...