Tgrt Haber

THY 10 yıllık aranın ardından seferleri yeniden başlatıyor

Editör: Banu İriç / Kaynak: Anadolu Ajansı
24 Mart 2024 00:27 - Güncelleme : 24 Mart 2024 00:28
THY 10 yıllık aranın ardından seferleri yeniden başlatıyor

Türk Hava Yolları 10 yıl aradan sonra yeniden Libya seferlerine başlıyor. Libya Başbakanı Dibeybe ve THY Genel Müdürü Bilal Ekşi açıklamayı duyurdu.

Türk Hava Yolları'nın  10 yıl aradan sonra gelecek hafta ülkesine seferlere başlayacağını Libya Başbakanı Abdulhamid Dibeybe sosyal medyadan açıkladı.

Dibeybe, "Elhamdülillah, yaklaşık 10 yıllık bir aradan sonra Türk Hava Yolları, önümüzdeki haftadan itibaren Libya seferlerine yeniden başlayacak." ifadesini kullandı.

THY'nin Libya uçuşlarına başlamasının ülkesindeki istikrarın göstergesi olduğuna dikkati çeken Dibeybe, bu adımın atılmasında katkısı bulunan ülkesindeki Sivil Havacılık Kurumu ile tüm ilgili kurumlara teşekkür etti.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Libya'ya seferlerimiz başlıyor. Haftada 3 sefer yapacağız. Seferlerimiz satışa açılmıştır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...