Tgrt Haber
11 May 2022 21:43 - Güncelleme : 11 May 2022 22:05

Alexander Sörloth derbisi: Fenerbahçe ve Beşiktaş devrede!

Trabzonspor'un eski golcüsü Alexander Sörloth'un menajeri transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul'a geliyor. Beşiktaş ve Fenerbahçe, Norveçli yıldız için devrede...

Alexander Sörloth derbisi: Fenerbahçe ve Beşiktaş devrede!

Süper Lig'in 36. haftasında Vodafone Park'ta oynanan derbiden 1-1'lik beraberlikle ayrılan Beşiktaş ve Fenerbahçe bu kez transferde kozlarını paylaşacak...

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, sarı-lacivertliler bir süredir siyah-beyazlı kulübün gündeminde olan Alexander Sörloth ile ilgileniyor. Bayram öncesi Beşiktaş tarafından İstanbul'a davet edilen oyuncunun menajeri Morten Wivestad'ın yarın Türkiye'de olması bekleniyor. Haberde Wivestad'ın önceliğinin Kartal olduğu ancak Kanarya ile de masaya oturacağı aktarıldı.

Alexander Sörloth derbisi: Fenerbahçe ve Beşiktaş devrede!

SÖZLEŞME DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI!

26 yaşındaki Norveçli futbolcu için Leipzig ile temaslarını sürdüren Beşiktaş, Gedson Fernandes transferinde olduğu gibi 6 milyon Euro bonservis bedeli ve sonraki satıştan yüzde 50 pay önerisinde bulunmuştu. Alman kulübünün, Real Sociedad'ın 8 milyon Euro'luk teklifi yerine Beşiktaş'ın önerisine daha sıcak baktığı ifade edildi.

Siyah-beyazlıların Sörloth ile yapmak istediği sözleşmenin detayları da netleşmeye başladı. Başkan Çebi ve ekibinin oyuncuya 3 yıllık sözleşme ve sezon başına 2.5 milyon Euro maaş vermeyi düşündüğü ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...