Tgrt Haber
17 May 2022 21:28 - Güncelleme : 17 May 2022 21:59

Arda Turan'dan Galatasaray'a buruk veda!

Galatasaray altyapısından yetişen ve futbol hayatının son döneminde sarı-kırmızılı formayı giyme şansını yakalayan Arda Turan futbolculuk kariyerine son verdi. Milli yıldızın son iç saha maçında Galatasaray taraftarı önünde sarı-kırmızılı forma ile veda etmesi fırsatını vermeyen teknik direktör Domenec Torrent'e tepki yağdı.

Arda Turan'dan Galatasaray'a buruk veda!
Galatasaray,Arda Turan

Galatasaray altyapısından yetişen ve futbol hayatının son döneminde sarı-kırmızılı formayı giyme şansını yakalayan Arda Turan'ın sezon sonunda kariyerine son verdi. 35 yaşındaki futbolcunun Antalyaspor maçında kısa sürede olsa forma giyeceği ve futbola taraftarının önünde veda edeceği konuşuluyordu. Tecrübeli futbolcu, Adana Demirspor maçında kadroya alınmaması sonrasında bugünkü idmana çıkmadı. Yaşanan bu gelişmen sonrasında Arda Turan'ın son lig maçında olmayacağı ve tecrübeli futbolcunun sarı-kırmızılılardaki kariyerinin son bulduğu ifade edildi.

Arda Turan'dan Galatasaray'a buruk veda!

BURUK SON!

Galatasaray'da taraftarlar Arda Turan'a veda şansı sunulmamasına tepkili... 35 yaşındaki futbolcunun son iç saha maçında kadroya alınmamasına tepki gösterdiği ve bugün gerçekleştirilen idmanda yer almadığı aktarıldı.

Yaşanan bu gelişme sonrasında Arda Turan'ın cuma günü oynanacak Antalyaspor maçının kadrosunda olması beklenmiyor. Tecrübeli isim aksi bir durum yaşanmaması halinde Galatasaray'daki kariyerini tamamladı.

ARDA TURAN'DAN SİTEM: BEN GALATASARAY'I SEVDİM!

Futbolu bırakma kararı alan ve dün akşam oynanan 3-2'lik Galatasaray-Adana Demirspor maçında son kez sarı-kırmızılı taraftarın önüne çıkan Arda Turan, Instagram'dan paylaştığı hikayede sitem etti.

35 yaşındaki tecrübeli futbolcu kendisine sahada veda şansı verilmemesinin ardından yaptığı paylaşımda, “Yok kardeşim, ben 13 milyon euro kazandırmadım. Ben seni 16 dakika bekletmedim. Ben seni play-off’a bırakmadım. Ben seni 2008’de, senden 3 kat fazla bütçeyle, yeni stadyumu varken rakibinin önünde şampiyon yapıp gittim. Hatırlamaman normal. Twitter, Instagram o kadar aktif değildi. Ben Galatasaray’ı sevdim. Ben bu sene 30 tane altyapı maçı izledim, sen? Sadece Galatasaraylı gibi uyumak istiyorum. İzin verin" ifadelerini kullandı.

Arda Turan'dan Galatasaray'a buruk veda!

ELİN OĞLU TORRENT YAPTI YAPACAĞINI!

Teknik direktör Domenec Torrent tarafından yıllarca formasını giydiği Barcelona ile oynanan maçta deplasmana götürülmeyen tecrübeli futbolcu, dün de maç kadrosuna alınmadı. Arda Turan bu konuda kendisine gelen bazı destek mesajlarını da paylaştı. Torrent'in Arda Turan'a kısa süre de olsa forma şansı vermeyerek taraftara veda etmesine izin vermemesi büyük tepki çekti. Bugün yarın parasını alıp ayrılacak olan Torrent'in Galatasaray efsanesine karşı olan tutumu taraftarı adeta çılgına çevirdi. Taraftalar, Arda Turan'ın futbola son kez Galatasaray formasıyla, Ali Sami Yen'de veda etmesi gerektiğini düşünerek İspanyol hocayı eleştiri yağmuruna tuttu.

GÖBEKLİ HALİ TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Arda Turan bu sezon Galatasaray formasıyla sadece 12 maça çıkabildi. Fatih Terim'in gelecekteki yardımcısı olarak düşündüğü tecrübeli futbolcu, Terim gidince adeta boşa çıktı. Torrent döneminde kendine bakmayan ve antrenmanları ciddiye almayan Arda, Fenerbahçe derbisinde göbekli haliyle tepki çekmişti.

Arda Turan'dan Galatasaray'a buruk veda!

ARDA TURAN'IN GALATASARAY KARİYERİ

Arda Turan Galatasaray'dan, Atletico Madrid'e 2011'de 13 milyon Euro bedelle transfer oldu.

2005-2006 sezonunda Fenerbahçe'nin 6 maçlık galibiyet serisine Arda Turan'ın formasını giydiği Manisaspor son vermiş, Galatasaray o haftada ele geçirdiği liderliği şampiyonlukla tamamlamıştı. 2008'deki şampiyonlukta da Arda Turan başrollerden biriydi.

Sarı-kırmızılıların altyapısından önemli bir bonservis bedeliyle Atletico Madrid'e transfer olan Arda Turan'nın bir sonraki durağı Barcelona olmuştu. Milli futbolcu sonrasında Başakşehir ile kiralık olarak anlaşmıştı. Arda Turan futbol kariyerinin son iki sezonunu ise Galatasaray'da geçirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...