Tgrt Haber
26 Kasım 2021 20:31

Berkan Kutlu'dan rekor istatistik! Avrupa Ligi...

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Marsilya karşısında 4-2 kazandığı maçtan sonra bir istatistik dikkat çekti. Sarı-kırmızılıların bu kritik galibiyetinde ortaya çıkan koşu mesafelerinde Berkan Kutlu ulaşılmazı zor bir rakamla rekor kırdı.

Berkan Kutlu'dan rekor istatistik! Avrupa Ligi...
Galatasaray,Berkan Kutlu

Galatasaray'ın sezon başında Alanyaspor'dan 4 milyon euro bedelle transfer ettiği Berkan Kutlu, sarı-kırmızılılarda gelişimini her geçen gün artırıyor.

Sarı-kırmızılılarda milli takıma yükselme başarısı gösteren başarılı orta saha Marsilya karşısında da dikkat çekici bir performansa imza attı.

AVRUPA LİGİ REKORUNU KIRDI!

Maç sonunda ortaya çıkan koşu mesafelerinde 1. sırada yer alan Berkan Kutlu Lig Radyo'daki bilgiye göre, 16.3 km mesafe kat etti. 23 yaşındaki futbolcu ulaştığı bu rakamla Avrupa Ligi'nde en fazla mesafeye ulaşan oyuncu oldu.

Sezon başında 4 milyon euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer olan Berkan Kutlu, sarı kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim'in vazgeçilmezlerinden biri haline geldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...