Tgrt Haber
17 Kasım 2021 18:46

Beşiktaş'a Michy Batshuayi'den kötü haber

Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'a yıldız golcüsünden kötü haber geldi. Sakatlığı bulunan ve 2 haftalık tedavi sürecinin ardından İngiltere'den İstanbul'a dönen Michy Batshuayi bu kez de yüksek ateş sebebiyle bugün yapılan idmana çıkmadı. Belçikalı golcünün, Alanyaspor maçında oynamasının zor olduğu belirtildi.

Beşiktaş'a Michy Batshuayi'den kötü haber
Süper Lig,Aytemiz Alanyaspor,Beşiktaş,Batshuayi

Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'a kötü haber geldi.

Sakatlığı sebebiyle 2 haftadır Londra ekibi Chelsea'de tedavi olan Batshuayi, dün Türkiye'ye dönmüştü. Alanyaspor maçında oynayıp oynamayacağı belli olmayan ve tetkikleri beklenen Belçikalı golcünün, bu kez de yüksek ateş sebebiyle bugün yapılan idmana çıkmadığı öğrenildi. 39.5 derece ateşi olan Batshuayi'nin tedavisine hemen başlandığı ancak Alanyaspor maçının kadrosuna alınmasının zor olduğunu öğrenildi.

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA

Beşiktaş Kulübü, Batshuayi'nin son durmuyula ilgili resmi siteden açıklama yayınladı.

İşte o açıklama: "Futbolcumuz Michy Batshuayi'ye, sağ uyluk arka adalesinden yaşadığı sakatlık nedeniyle tedavi sürecinin bir kısmını geçirdiği İngiltere'den dönüşünde, ateş ve boğaz ağrısı şikayetleri sonrası yapılan değerlendirme neticesinde "Akut Tonsillit" tanısı konmuştur.

Futbolcumuz Michy Batshuayi'nin tedavisine sağlık ekibimiz tarafından devam edilmektedir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...