Tgrt Haber

Beşiktaş'ın James Rodriguez teklifi ortaya çıktı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Ajansspor
18 Nisan 2023 18:55 - Güncelleme : 18 Nisan 2023 19:11
Beşiktaş'ın James Rodriguez teklifi ortaya çıktı
Olympiakos,transfer,Beşiktaş,James Rodriguez

Beşiktaş, Yunan ekibi Olympiakos ile sözleşmesini fesheden James Rodriguez'e transfer teklifi yapmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlıların önereceği maaş ortaya çıktı.

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon istediği performansı gösteremeyerek lider Galatasaray'ın 10 puan gerisinde kalan ancak son haftalardaki çıkışıyla dikkat çeken Beşiktaş, gelecek sezonun kadro planlamasını şimdiden yapmaya başladı. Siyah-beyazlılarda transfer hareketliliği yaşanıyor.

10 NUMARA OPERASYONU

Geçtiğimiz gün Arthur Masuaku'nun bonservisinin alındığını ve oyuncu ile gelecek sezon devreye girecek 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını duyuran Beşiktaş, dış transferde de çalışmalarını sürdürüyor. Çebi yönetimi, Dele Alli ve Alexandru Maxim'in ayrılığını göz önünde bulundurarak on numara pozisyonu için harekete geçti.

Fotomaç'ın haberine göre; Beşiktaş, Yunanistan Ligi'nin güçlü ekiplerinden Olympiakos ile sözleşmesini fesheden yıldız orta saha James Rodriguez ile temasa geçmeye hazırlanıyor. Kolombiyalı on numara ile daha önce de görüşen siyah-beyazlılar, o dönemde "Sezon sonu görüşürüz" cevabını almıştı.

BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİ ORTAYA ÇIKTI

Ahmet Nur Çebi yönetimi, 31 yaşındaki yıldızın menajerlik şirketi Gestifute'den bu hafta içine randevu aldı. Siyah-beyazlıların James Rodriguez için önereceği teklif de ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın, James Rodriguez'e 2.5 milyon Euro'dan 2 yıllık sözleşme + 1.5 milyon Euro imza parası önereceği ifade edildi.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN DELE ALLİ ÖRNEĞİ

Yönetimin James Rodriguez operasyonu sürerken, teknik direktör Şenol Güneş'in bu transfere temkinli yaklaştığı kaydedildi. Güneş, Dele Alli örneğini işaret ederek, "James son yıllarda hep bir sezon oynayıp takım değiştirmiş bir oyuncu. Önümüzde Alli örneği var. Benzerlik yaşamayalım" dedi.

SON 3 YILDA 3 TAKIM DEĞİŞTİRDİ

Eylül 2022'de Olympiakos'a transfer olan ve Yunan kulübü ile 13 Nisan'da yollarını ayıran James Rodriguez, bu sezon 24 resmi müsabakada süre aldı. 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran yıldız on numara, 6 kez de asist yaptı.

James Rodriguez kariyerinin son 3 yılını da farklı takımlarda geçirdi. Yıldız oyuncu 2020-21'de Real'den Everton'a geçti. Bir sonraki sezon (2021-22) 8 milyon Euro'ya Katar ekibi Al-Rayyan'a transfer oldu. Bu sezonun başında da bedelsiz olarak Yunanistan'ın yolunu tuttu.

Piyasa değeri 9 milyon Euro olan Kolombiyalı yıldız futbolcunun ismi daha önce sık sık Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılmıştı.

Kaynak: Ajansspor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...