Tgrt Haber
04 Ağustos 2021 14:53

Beşiktaş'ta Adem Ljajic krizi!

Son dakika spor haberine göre; Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren son şampiyon Beşiktaş'ta Adem Ljajic krizi yaşanıyor. Transferler için kaynak oluşturmak isteyen siyah-beyazlı yönetim Ljajic ile yollarını ayırmak istiyor ancak yıllık 4 milyon Euro kazanan Ljajic bu rakamın altında bir teklife sıcak bakmıyor. Beşiktaş yönetimi bu krizi aşmak için tüm yolları denerken, alternatif bir formül aranıyor.

Beşiktaş'ta Adem Ljajic krizi!
Beşiktaş,Adem Ljajic,kriz,maaş,CSKA Moskova

Beşiktaş'ta Adem Ljajic krizi yaşanıyor. Alex Teixeira ile anlaşılması sonrası Sırp 10 numara ile yollarını ayırmak isteyen siyah-beyazlı yönetim, Ljajic'e kendisine takım bulmasını söylemişti. Takvim'in haberine göre; Ljajic'e 6.5 milyon Euro bonservis ödeyen ve kontratı 2022'de bitecek oyuncudan para kazanmak isteyen yönetim ise oyuncudan gelen yanıtla şaşırdı.

CSKA'NIN TEKLİFİNİ BEĞENMEDİ

Ljajic'in Beşiktaş yönetimine, yıllık kazancı olan 4 milyon Euro'nun altında bir teklifi kabul etmeyeceğini bildirdiği öğrenildi. Sırp futbolcuya gelen en yüksek teklifin 2.5 milyon Euro ile CSKA Moskova'dan olduğu ve bu teklifi geri çevirdiği belirtildi.

ÇÖZÜM ARANIYOR

Sırp futbolcunun yıllık 40 milyon TL'lik maliyetinden kurtulmak isteyen Beşiktaş yönetimi de oyuncuya takımdan ayrılması için baskı yapıyor. İtalya'dan da bazı talipleri olan Ljajic için yeni bir teklif bekleyen Siyah beyazlılar, 29 yaşındaki oyuncuyu göndererek harcama limitinde de yer açmayı hedefliyor.

Kartal, 1 yıllık sözleşmesi kalan ve 6.5 milyon Euro ödediği Ljajic'ten bonservis bedeli kazanmayı hedefliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...