Tgrt Haber
15 Aralık 2021 20:24

Cyle Larin'e bir talip daha çıktı! Lille...

Son dakika Beşiktaş transfer haberi: Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Cyle Larin'in talipleri artıyor. Fransız basını, Marsilya'nın ardından bir başka Ligue 1 ekibinin daha Kanadalı golcüyü gündemine aldığını duyurdu. Kadrosunda milli futbolcularımız Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'i bulunduran Lille, Larin için devreye girdi.

Cyle Larin'e bir talip daha çıktı! Lille...
Beşiktaş,Cyle Larin,Lille,Burak Yılmaz,Yusuf Yazıcı,Zeki Çelik

Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonu bitecek Cyle Larin, Avrupa kulüplerinin radarına girmiş durumda... Siyah-beyazlılarla sözleşme uzatma konusunda henüz anlaşmaya varamayan Kanadalı golcünün talipleri gün geçtikçe artıyor.

26 yaşındaki futbolcu için Everton, West Ham ve Marsilya transfer yarışına girerken, Fransız basınından yeni bir iddia daha geldi.

IKONE'NİN YERİNE LARİN!

jeunesfooteux.com'da yer alan habere göre; milli futbolcularımız Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in formasını giydiği Lille, takımın hücumdaki önemli ismi Jonathan Ikone'yi İtalyan ekibi Fiorentina'ya satmaya hazırlanıyor.

İki tarafın 15 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya yakın olduğu belirtilirken, Lille'in Ikone'nin boşluğunu Cyle Larin ile doldurmak istediği ifade edildi. Lille için transferin cazibesini artıran en önemli neden olarak Kanadalı golcünün sezon sonu serbest kalacak olması gösteriliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...