Tgrt Haber

Fenerbahçe’de kaleci transferi hareketliliği! Navas transferinde son durum

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
25 Ocak 2023 10:25 - Güncelleme : 25 Ocak 2023 10:33
Fenerbahçe’de kaleci transferi hareketliliği! Navas transferinde son durum
fenerbahçe,,kaleci,transfer

Altay Bayındır’ın son günlerdeki düşük performansı sonrasında sarı lacivertli yönetim kaleye takviye yapmak için harekete geçti. PSG’nin deneyimli eldiveni Keylor Navas’la temas halinde olan Fenerbahçe yıldız isme bir adım daha yaklaştı.

Fenerbahçe’nin genç kaptanı ve file bekçisi Altay Bayındır’ın son günlerdeki performansı ne teknik heyeti ne de taraftarı memnun edemiyor. Yaptığı açıklamalarla düzeleceğini söyleyen Altay Bayındır son Ümraniyespor maçında yediği golle yine eleştirilerin hedefi haline geldi. Bu durum sonrası Portekizli teknik direktör Jorge Jesus yönetimden kaleci transferi talep etti.

KEYLOR NAVAS LİSTEDE

Jesus’un listesinin başında yer alan isim ise PSG'nin kalecisi Keylor Navas. Bu sezon Donnarumma'nın gerisinde kalan file bekçisi sadece 2 maçta forma giydiği için ilk 11 oynamak istediği bir takıma gitmeye sıcak bakıyor. Al Nassr'ı Avrupa'da oynamak istediği için reddeden Kosta Rikalı kaleciyi Premier Lig ekibi Nottingham da istiyor.

FENERBAHÇE’NİN KOZU İLK 11

Fenerbahçe, 8+3 kuralı konusunda da sıkıntı yaşamayacağı için Navas'ı maçlarda sürekli ilk 11'de oynatabilecek. PSG'nin de göndermek istediği Navas'la görüşmelerin olumlu bir zeminde ilerlediği kaydedilirken, yabancı kuralındaki sorunun çözülmesi halinde transferin bitebileceği öğrenildi.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...