Tgrt Haber
02 Haziran 2022 13:19 - Güncelleme : 02 Haziran 2022 13:33

Fenerbahçe'ye Kim Min-Jae piyangosu: Astronomik teklif!

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Jorge Jesus'un gelişiyle transfer çalışmalarına hız veren sarı-lacivertlilerin sezona damga vuran stoperi Kim Min-Jae'ye Avrupa kulüplerinin ilgisi sürüyor... İngiltere Premier Lig'den ciddi talipleri olan Güney Koreli yıldız için Kanarya'ya dev bir teklif yapıldı. Başarılı savunmacının takımdan ayrılmaya hazırlandığı kaydedildi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Fenerbahçe'ye Kim Min-Jae piyangosu: Astronomik teklif!
Fenerbahçe,Kim Min-Jae,transfer

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un gelmesinin ardından gözler transfere çevrildi. Sabah'ın haberine göre, sarı-lacivertlilerin, transfer bütçesi oluşturmak adına Güney Koreli stoper Kim Min-Jae'yi satması yüksek ihtimal...

TEKLİF 20 MİLYON EURO'NUN ÜZERİNDE!

Fenerbahçe'ye, 25 yaşındaki oyuncu için 20 milyon Euro'nun üzerinde bir teklif geldiği öne sürüldü.

Başkan Ali Koç'un, "İstanbul'u çok seviyor. 1 yıl daha kalabilir" açıklamasına rağmen oyuncunun ayrılığa yakın olduğu belirtiliyor. Tekliflerin Tottenham ve Everton'dan geldiği, oyuncunun transfere önümüzdeki günlerde karar vereceği bildirildi.

Fenerbahçe'nin Beijing Guoan'dan 3 milyon Euro'ya aldığı Kim'in sözleşmesinde 23 milyon Euro serbest kalma maddesi ve kulübüne %15 satıştan pay bulunuyor.

Fenerbahçe satışı serbest kalma maddesi üzerinden yaparsa kasasına 20 milyon Euro koyarak yeni transferler için dev bir bütçeye sahip olacak.

ASKERLİK GÖREVİNİ YAPACAK

Fenerbahçe'nin yıldız savunma oyuncusu Kim Min-Jea yeni sezon öncesinde vatani borcunu ödeyecek. Kore'de zorunlu askerlik görevi 21 ay ancak 2018 Asya Oyunları'nda ülkesine altın madalya kazandıran Kim Min-Jea'nin askerliği de 3 haftaya indirildi. Yıldız futbolcunun yaz transfer döneminde askerlik görevini yapması planlanıyor.

Koreli savunmacı bu sezon sarı-lacivertlilerde 39'u ilk 11, 40 maçta oynadı, 1 kez rakip fileleri havalandırdı. Kim'in güncel piyasa değeri ise 14 milyon Euro civarında...

Başarılı stoper, ülkesi adına 40 maça çık ve 3 gol attı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...