Tgrt Haber
03 Ağustos 2022 11:32 - Güncelleme : 03 Ağustos 2022 11:41

Fenerbahçe'ye Miha Zajc piyangosu: Teklif ortaya çıktı!

Fenerbahçe'de teknik direktörlüğe Jorge Jesus’un gelmesinin ardından ilk 11'deki yerini kaybeden Miha Zajc, sarı-lacivertli takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. İtalyan ekibi Torino'nun, Zajc için Fenerbahçe'ye yaptığı teklif ortaya çıktı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Fenerbahçe'ye Miha Zajc piyangosu: Teklif ortaya çıktı!
Torino,Fenerbahçe,Miha Zajc,transfer

İtalya Serie A ekibi Torino, Fenerbahçe’nin Sloven orta sahası Miha Zajc’ı transfer etmek istiyor. Teknik direktörlüğe Jorge Jesus’un gelişiyle yedek kulübesine hapsolan 28 yaşındaki oyuncu da daha çok süre bulmak için takımdan ayrılmak istiyor.

TORİNO'NUN TEKLİFİ 4 MİLYON EURO

Fenerbahçe'nin Sloven orta saha oyuncusu için 6-7 milyon Euro civarında bir bonservis beklentisi var. Torino ise teklifini 4 milyon Euro'ya kadar yükseltti. Forvet transferini de çözüme kavuşturmak isteyen Fenerbahçe, ayrılacak oyuncular için elini çabuk tutarak yeni transferlere kaynak oluşturmak istiyor.

Miha Zajc geride bıraktığımız sezon 41 maçta, 9 gol ve 2 asistle oynadı. 28 yaşındaki oyuncu, 2019'un ocak ayında Empoli'den 3.5 milyon Euro karşılığında transfer edilmişti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...