Tgrt Haber
06 Temmuz 2022 07:17 - Güncelleme : 06 Temmuz 2022 08:12

Fenerbahçe'ye sambacı sol bek: Anlaşma sağlandı

Fenerbahçe transfer haberleri: Teknik direktörlük görevine dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jorge Jesus'u getiren Fenerbahçe, Süper Lig'deki 8 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek istiyor... Transfer döneminde şu ana kadar kadrosuna üç takviye yapan Kanarya, sol bek için Brezilyalı Welington'ı gündemine almıştı. Brezilya basını yıldız futbolcunun transferinin bitme aşamasına geldiğini duyurdu.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Fenerbahçe'ye sambacı sol bek: Anlaşma sağlandı
Sao Paulo,Jorge Jesus,Fenerbahçe,transfer,Welington

Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tam gaz sürüyor. Lincoln, Bruma ve Emre Mor transferlerini açıklayan yönetim, golcü arayışlarına da devam ediyor.

Sarı-lacivertliler savunmaya da takviye yapmak istiyor. Kanarya bu doğrultuda Brezilyalı sol bek Welington'u gündemine almıştı.

ANLAŞMA SAĞLANDI!

Fenerbahçe, Sao Paulo'nun 21 yaşındaki Brezilyalı sol beki Welington için anlaşma sağladı.

Brezilya'dan Lance ve ESPN'in haberlerine göre; Fenerbahçe, Welington için 3 milyon Euro bonservis teklif etti ve kulübü Sao Paulo bu teklifi kabul etti.

Sao Paulo'nun önemli yeteneklerinden biri olarak gösterilen Welington için Jorge Jesus'un çok ısrarcı olduğu ve transferde devreye de girdiği ifade edildi.

SAO PAULO KRİZDE

Sao Paulo kaynaklarının da bu haberi doğruladığı belirtilirken, Brezilya kulübünün içinde bulunduğu ve acil nakite ihtiyaç duyulan bir finansal krizin de bu transferde önemli etkisi olduğunun altı çizildi. Bu sebeple pazarlık yapma şansının da olmadığı belirtildi.

Sao Paulo'nun ayrıca maddi kriz nedeniyle Welington dışında Gabriel Sara ve Nestor'u da satmayı düşündüğü vurgulandı. Brezilya ekibinin eski futbolcuları David Neres ve Antony'nin satışından gelecek paylara da bel bağladığının kaydedildi.

Geçen sezon Sao Paulo formasıyla 23 resmi maça çıkan Welington, 

WELINGTON KİMDİR?

19 Şubat 2001'de Brezilya'da doğan Welington, altyapısından yetiştiği Sao Paulo ile geçen sezon 23 resmi maça çıkarken 1 gol atıp 2 asist yaptı. Welington'ın Sao Paulo ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Yıldız oyuncunun güncel piyasa değeri ise 2.5 milyon Euro civarında gösteriliyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...