Tgrt Haber

Feyyaz Uçar'dan genç yıldıza övgü: "Bizim zamanımızdan daha iyi"

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
31 Ocak 2024 13:44 - Güncelleme : 31 Ocak 2024 13:46
Feyyaz Uçar'dan genç yıldıza övgü: "Bizim zamanımızdan daha iyi"
Feyyaz Uçar,Beşiktaş,Semih Kılıçsoy

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar, Kartal'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy'u öve öve bitiremedi. Uçar, “Bizim en iyi zamanımızdan daha iyi. Açıkçası bizlerden iyi. Hem de çok iyi!” ifadelerini kullandı.

Trendyol Süper Lig'de kötü bir dönemden geçen Beşiktaş, şampiyonluk yarışına çok erken havlu attı.

Son 3 maçında 2 yenilgi, 1 beraberlik alan siyah-beyazlılar, Portekizli teknik adam Fernando Santos yönetiminde son 3 karşılaşmada gol atamadı. Hafta sonu Trabzonspor'u konuk edecek Beşiktaş'ta ana hedef Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak.

"BİZİM EN İYİ ZAMANIMIZDAN DAHA İYİ"

Beşiktaş efsanesi ve Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar, Milliyet Gazetesi yazarı Attila Gökçe'ye yetenek Semih Kılıçsoy ile ilgili övgü dolu ifadeler kullandı. Gökçe, Uçar'ın sözlerini köşesine taşıdı. İşte o köşe yazısı:

"Beşiktaş antrenmanından bir görüntü... Siyah-beyazlıların puansız, kötü maçlar ve sonuçlarla uğraştığı şu günlerde Feyyaz Uçar, yanındakilere, ‘Bakın bu çocuk var ya’ diyor; “Bizim en iyi zamanımızdan daha iyi. Açıkçası bizlerden iyi. Hem de çok iyi!”

Feyyaz Uçar'dan genç yıldıza övgü:

"ÇOK ÇABUK VE CESUR"

Söz konusu çocuk, Semih Kılıçsoy... Beşiktaş’ın artık zihinlere ve kalplere yazılmış yeni gol ümidi... Fizik gücünün çok yüksek olduğu görülüyor. Çok çabuk, çok cesur. İkili mücadelelerde rakibiyle temaslı oyundan, çatışmadan korkmuyor. O çatışmalarda dengesi bozulmadan, düşmeden ayakta kalmayı başarıyor.

"EURO 2024'TE OYNARSA AVRUPA ÜZERİNE ÜŞÜŞÜR"

Feyyaz Uçar’ın Semih’le ilgili daha iddialı bir yorumu da var: “Dileyelim ki sakatlanmadan, formunu geliştirerek Milli Takım’a seçilsin. Almanya’da, Euro 2024’de iki maç oynasın. Sonrasında tutamayız Semih’i. Bütün Avrupa üzerine üşüşür!”

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...