Tgrt Haber
24 Aralık 2021 20:04

Galatasaray'dan Yusuf Yazıcı bombası!

Son dakika transfer haberi: Bu sezon Lille'de ilk 11'de forma şansı bulmakta zorlanan Yusuf Yazıcı'nın Süper Lig'e dönmesi ile ilgili iddialar gün geçtikçe artıyor. Geçtiğimiz sezon Lille'in şampiyonluğuna katkı veren ve UEFA Avrupa Ligi'nde harika bir performans gösteren Yusuf Yazıcı bu sezon beklentilerin çok altında kaldı.

Galatasaray'dan Yusuf Yazıcı bombası!
Yusuf Yazıcı,Süper Lig,Galatasaray,Lille,Trabzonspor

Yusuf Yazıcı'nın düşüşü sonrası Süper Lig'e döneceği yönündeki iddialar da artmaya başladı. Galatasaray'da devre arası transfer çalışmaları doğrultusunda Lille'de forma giyen milli oyuncu Yusuf Yazıcı için harekete geçmeye hazırlanıyor.

Trabzonspor'da gösterdiği başarılı performansın ardından 2019 yılında 17.5 milyon euro karşılığında Fransız ekibi Lille'in yolunu tutan ve burada geçtiğimiz sezon Ligue 1 şampiyonluğuna erişen Yusuf Yazıcı, bu sezon beklenen performansının altında kalınca yedek kulübesine demir attı.

GALATASARAY TALİP OLDU

Bu doğrultuda Süper Lig devleri ise milli oyuncunun peşine düştü. Trabzonspor'un eski oyuncusuna ilgisi olduğu bilinirken; Galatasaray'ın da bu transfer için devrede olduğu ortaya çıktı. Genç oyuncunun menajeriyle iletişime geçen sarı-kırmızılı takım, transferi bir an evvel bitirmek istiyor. Eğer Yusuf Yazıcı Trabzonspor ile anlaşamazsa, Galatasaray'ın ilgilendiği oyuncu için menajeri, Trabzonspor'u ikna etmek için görüşmelerde bulunacak.

TRABZONSPOR'DAN ÖZEL MADDE

Bordo-mavililer, Yusuf Yazıcı'yı Lille'e satarken özel bir madde koydurmuştu. İşte sözleşmede yer alan o madde; "Lille Kulübü, Yusuf Yazıcı'yı Türkiye'de başka bir kulübe kiralamayacağını veya satmayacağını taahhüt etmektedir. Lille Kulübü bu taahhüdünü ihlal ederse, Trabzonspor'a 20.000.000.-EUR tazminat bedeli ödeyecektir."

Bu maddeyle ilgili Trabzonspor yönetimiyle görüşecek olan Yazıcı'nın menajeri, kolaylık sağlanmasını isteyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...