Tgrt Haber
26 Ocak 2022 09:39

Galatasaray'ın Sinan Bolat teklifi ortaya çıktı!

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Galatasaray'da Fernando Muslera'nın yokluğunda kaleye geçen ancak istenilen performansı gösteremeyerek taraftarın tepkisini çeken İsmail Çipe ile yola devam etmeyecek. Galatasaray'ın transferde önceliği kaleye verdi. Acil bir kaleci arayışında olan sarı-kırmızılı ekibin, Sinan Bolat için teklif yapıldığı belirtildi.

Galatasaray'ın Sinan Bolat teklifi ortaya çıktı!
​Fernando Muslera,Fatih Öztürk,İsmail Çipe,Giresunspor,Okan Kocuk,Sinan Bolat

Fernando Muslera'nın sakatlanmasının ardından kalede büyük sıkıntılar yaşayan, İsmail Çipe ve Fatih Öztürk'ten yeterli verimi b,r türlü alamayan sarı-kırmızılılarda kaleci arayışları tüm hızıyla sürüyor.

Sezon başında kiralık olarak Giresunspor'a gönderdiği Okan Kocuk'u geri çağırmak isteyen ancak Karadeniz ekibinin bırakmak istememesi nedeniyle sonuca ulaşamayan Galatasaray, bir kez daha Sinan Bolat'a yöneldi.

TEKLİF YAPILDI

Sarı-kırmızılı takımın 33 yaşındaki file bekçisi için resmi teklifte bulunduğu öğrenildi. Galatasaray'ın Sinan Bolat için kulübü Gent'e 700 bin Euro teklif ettiği belirtildi.

Milli kalecinin Belçika ekibi ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. 7 maçtır forma giyemeyen ve tedavisi süren Fernando Muslera'nın sahalara dönüşünün ise mart ayını bulması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...