Tgrt Haber
30 Haziran 2021 09:28

G.Saray'a sol bek İtalya'dan geliyor

Transfer çalışmalarını son sürat sürdüren Galatasaray, sol bek mevkisi için Mario Rui'yi gündemine aldı. Sarı-kırmızılı takım, oyuncunun kulübü Napoli ile görüşmelere başladı.

G.Saray'a sol bek İtalya'dan geliyor
Galatasaray,Mario Rui,Napoli

Başkan ve teknik direktör sorunlarını halleden Galatasaray, Hollanda ekibi PSV Eindhoven ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçının hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da yeni sezon öncesi yapacağı transferlere odaklandı.

Sarı-kırmızılılarda öncelik verilen mevkilerden biri sol bek. Bir süredir arayışlarını sürdüren Galatasaray, Napoli forması giyen Portekizli futbolcu Mario Rui için kulübü ile görüşmelere başladı.

Son dakika gelişmesini İtalyan gazeteci Nicolo Schira duyurdu. Schira yaptığı paylaşımla Galatasaray'ın Rui için Napoli'yle görüştüğünü ve İtalyan kulübünün oyuncunun satışı için 8 milyon euro talep ettiğini yazdı. Bu arada Portekizli sol bekin yıllık maaşının da 2 milyon euro olduğunu bildirdi.

G.Saray'a sol bek İtalya'dan geliyor

MARIO RUI KİMDİR?

27 Mayıs 1991 tarihinde Portekiz'de dünyaya gelen Mario Rui, kariyerine Sporting altyapısında başladı. Sırasıyla Valencia Mestalla, Benfica, CD Fatima, Parma, Gubbio, Spezia, Empoli, Roma ve Napoli formaları giydi. Kulübü ile 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Rui, geride bıraktığımız sezon çıktığı 36 karşılaşmada 2 asist yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...