Tgrt Haber
25 May 2022 20:47 - Güncelleme : 25 May 2022 21:05

Igor Tudor geri dönüyor!

Galatasaray transfer haberleri: Spor Toto Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geride bırakan Galatasaray'da tüm gözler 11 Haziran'da yapılacak olan seçime çevrildi. Sarı-kırmızılılarda yeni başkanın belli olmasının ardından Domenec Torrent ile yolların ayrılması bekleniyor. İtalyan medyası, Galatasaray'ın yeni hocasının Igor Tudor olacağını öne sürdü.

Igor Tudor geri dönüyor!
Galatasaray,Igor Tudor,Dursun Özbek

Galatasaray'da geçirilen kötü sezonundan ardından hareketli günler yaşanıyor. 2021/22 sezonunda büyük bir hayal kırıklığı yaşayan sarı-kırmızılı ekipte, yeni sezonun planlamaları doğrultusunda çalışmalar başladı. Aslan'da gündemin ilk maddesi ise seçim...

Camia gözünü 11 Haziran'da yapılacak olan seçime çevirse de taraftarların merak ettiği bir başka konu ise Domenec Torrent'in geleceği...

IGOR TUDOR GERİ Mİ DÖNECEK?

1 sezon daha sözleşmesi bulunan İspanyol hocanın takımda kalması oldukça zor görünüyor... Torrent'in yerine düşünülen isimlerden birini İtalyan basını duyurdu. Daha önce Dursun Özbek yönetimi ile çalışan Igor Tudor'un yeniden İstanbul'a döneceği ifade edilirken Galatasaray'ın Tudor'a ilgisi olduğu belirtildi.

VERONA'DAN AYRILACAK

Hırvat teknik adamın Hellas Verona'dan ayrılması bekleniyor. İtalyan medyası Tudor'un yeni durağının Galatasaray olabileceğini yazdı.

İtalyan gazeteci Paolo Bargiggia, "Tudor, Galatasaray'a gitmek için Verona'dan; Cioffi de Verona için Udinese'den ayrılacak" ifadelerini kullandı.

Igor Tudor için Serie A ekiplerinden Bologna'nın da istekli olduğu kaydedildi. Ayrıca bir başka iddia da, bazı Alman kulüplerinin de Tudor'a ilgisinin olduğunu yönünde...

KOLTUĞUNU TERİM'E KAPTIRMIŞTI

2017 yılında Karabükspor'un ardından Galatasaray'ın başına geçen Igor Tudor, 1.79 puan ortalaması tutturmuştu. Devre arasından yolların ayrılmasıyla Fatih Terim takımı devralmış ve Tudor'un takımıyla 2 sezon üst üste şampiyonluk yaşamıştı.

Galatasaray'ın ardından Udinese, Hajduk Split ve yardımcı antrenör olarak Juventus'ta görev yapan Igor Tudor, bu sene Verona'nın başında sergilediği performansla büyük beğeni topladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...