Tgrt Haber
06 Temmuz 2022 08:22 - Güncelleme : 06 Temmuz 2022 10:11

İsmail 'Yüksek'ten uçuyor: Jorge Jesus'un vazgeçilmezi oldu!

Fenerbahçe haberleri: Yeni sezon çalışmalarını Avusturya'da sürdüren Fenerbahçe, hazırlık maçında karşılaştığı Macaristan temsilcisi Mol Fehervar'ı 3-0 mağlup etti. Zorlu karşılaşmada İsmail Yüksek'in performansı dikkat çekti. Geçtiğimiz sezonu Bursaspor'da tamamlayan 23 yaşındaki futbolcu performansıyla alkış topladı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
İsmail 'Yüksek'ten uçuyor: Jorge Jesus'un vazgeçilmezi oldu!
Jorge Jesus,İsmail Yüksek,Fenerbahçe

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jorge Jesus'un Gustavo ve Crespo'nun yokluğunda görev verdiği 23 yaşındaki futbolcu İsmail Yüksek, performansıyla sarı-lacivertli taraftarları mest ediyor... İstanbul'daki Shkupi, Tiran, Al Shamal maçlarının ardından Graz'daki Partizan ve Mol Fehervar müsabakalarında da görev alan genç orta saha oyuncusu başarılı oyunuyla beğeni topladı.

3 FARKLI TAKIMA KİRALANDI

Fenerbahçe'nin 2020-21 sezonunda Gölcükspor'dan kadrosuna kattığı ancak forma şansı bulamaması nedeniyle sırasıyla Balıkesirspor, Adana Demirspor ve Bursaspor'a kiraladığı İsmail Yüksek kamp döneminde gösterdiği performansla Jesus'un değişmez isimlerinden oldu...

PARTIZAN MAÇINDA GÖZ DOLDURDU

Sarı-lacivertlilerin Partizan'ı 1-0 yendiği hazırlık maçında 90 dakika sahada kalan İsmail, rakipleriyle girdiği 5 ikili mücadeleyi kazandı. 2 hava topu mücadelesinde rakiplerine üstünlük kıran İsmail Yüksek, 2 pas arası yaparken 2 de top kazanarak takımın dikkat çeken isimlerinden olmuştu.

Başarılı oyununu Mol Fehervar ile oynanan hazırlık karşılaşmasında da sürdüren İsmail Yüksek, özellikle ilk yarıyı hatasız oynadı. Jorge Jesus'un ön libero olarak görevlendirdiği İsmail Yüksek, karşılaşmanın ilk devresinde yüzde yüz pas isabetiyle oynadı. 3 kez de rakip oyunculardan top kapmayı başaran İsmail, bu istatistikte sahanın en iyisi oldu.

Maçta verilen aralarda İsmail Yüksek'le bire bir görüşmeler yapan Portekizli teknik adam, genç oyuncuya direktifler vermeyi ihmal etmedi.

TARAFTARLAR SOSYAL MEDYADA ÖVGÜ YAĞDIRDI

Partizan maçının ardından Mol Fehervar mücadelesinde de 90 dakika sahada kalan İsmail, sosyal medyada sarı-lacivertli taraftarlardan da övgü aldı.

İşte o yorumlardan bazıları:

"İsmail Yüksek makineye bağladı iyice, 85 dakika her yere koştuğu yetmedi 85. dakikada gitti rakibe ceza sahasında bastı."

"Çok temiz hamle oyuncusu olmuş İsmail Yüksek ya umarım daha da üzerine koyar da ayaksızlara muhtaç kalacağımıza bundan katkı alalım"

"İsmail Yüksek baya temiz oynuyor yalnız. Pelkas biraz oyun kurmak için geri gelse daha da iyi olacak."

"Bu takımın 6 numaraya filan ihtiyacı yok. İsmail Yüksek taş gibi götürür orayı. Açıkcası William Carvalho'nun bile İsmail kadar pres yapacağını düşünmüyorum."

İsmail 'Yüksek'ten uçuyor: Jorge Jesus'un vazgeçilmezi oldu!

İSMAİL YÜKSEK: KALMAK İSTİYORUM

Fenerbahçe'nin altyapıdan yetişen genç orta saha oyuncusu İsmail Yüksek, Mol Fehervar maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin hazırlık maçlarında süre alan İsmail, "Ben elimden gelen gayreti vermek istiyorum. Mücadele ediyorum. Bu formanın ağırlığını bilmek istiyorum. Kalmak istiyorum, gerçekten kalmak istiyorum. Yetkililer var, hocamız var, kararı verecek mercii onlar. Ben elimden gelen gayreti vermek, mücadele etmek, takıma katkı sağlamak istiyorum." açıklamasını yaptı.

"FORMANIN AĞIRLIĞINI BİLİYORUM"

Genç oyuncu, "Ben bu formanın ağırlığını biliyorum. Oynamak güzel, sahada olmak gurur verici. Her anın, her dakikanın zevkini yaşıyorum bu formayla." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe savunmasıyla ilgili görüşü sorulan İsmail, "Savunma dörtlüsü hız, kuvvet, çabukluk olarak ligin en iyi 4'lüsü. Buraya gelenler, gelmeyenler dahil. Bu ligin en iyi savunma hattı Fenerbahçe'de. Ben onlardan çok şey öğreniyorum. Çok iyi performans gösteriyorlar. Fenerbahçe'ye yakışır şekilde mücadele etmek istiyor herkes." cevabını verdi.

"HOCAMIZ BANA HEP 'BASKI YAP' DİYOR!"

Son 2 maçta süre alması ve Jesus'un sürekli onunla ilgilenmesi hakkında İsmail, "Hocamız bana sürekli 'Baskı yap' diyor. Dünya çapında bir teknik direktör, ekibi de dünya çapında. Çok sayıda kupa kazanmışlar. Bunun boş olmadığını herkes biliyor. Ondan çok şey öğrenmek istiyoruz, öğreniyoruz. Ondan çok şey öğreniyorum. Her şekilde ilgileniyor benle. Ben elimden geleni vererek gözüne girmeye çalışıyorum." açıklamasını yaptı.

"BEN FENERBAHÇELİYİM"

İsmail Yüksek, "Sakin kalmaya çalışıyorum ama sahaya adım attığım anda Fenerbahçe formasıyle, heyecanlanıyorum. Ben bu formanın hayaliyle büyüdüm. Ben bir Fenerbahçeliyim. Bu formanın hakkını vererek mücadele etmeye çalışıyoruz." sözleriyle konuşmasını noktaladı. (Spor Arena)

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...