Tgrt Haber

Jesus Fenerbahçe için reddettiği takımı açıkladı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
29 Temmuz 2022 08:41 - Güncelleme : 29 Temmuz 2022 08:45
Jesus Fenerbahçe için reddettiği takımı açıkladı
fenerbahçe,jesus,everton

Fenerbahçe’nin Portekizli dünyaca ünlü teknik direktörü Jorge Jesus, Türkiye’ye geliş sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Deneyimli hoca sarı-lacivertli takıma gelirken dünyanın farklı yerlerinden teklif aldığını ama reddettiğini söyledi ve “Everton'ın teklifi vardı ama kabul etmedim." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe yeni sezona beklediği gibi başlayamadı. Şampiyonlar Ligi’ne Ön Eleme Turu’nda veda eden sarı lacivertli ekipte teknik direktör koltuğunda oturan Jorge Jesus getirildi. Dünyaca ünlü teknik direktör olan Jesus, Türkiye’ye geliş sürecindeki yaşadıklarını Portekiz basınına anlattı.

EVERTON’IN TEKLİFİNİ REDDETTİ

Fenerbahçe’ye gelmeden önce dünyanın farklı noktalarından teklifler aldığını söyleyen Jesus, “Major ligleri soruyorsanız Everton'ın teklifi vardı ama kabul etmedim. Şampiyonluk istiyorum. Fenerbahçe'deyim. Hedefimiz şampiyonluk ve taraftarımız gerçekten çok tutkulu." ifadelerini kullandı.

“PORTEKİZ’DEN “DARWİN’İ ALIRDIM”

Maddiyatı göz önüne almadan, Portekiz Ligi'nden Fenerbahçe'ye hangi futbolcuyu isterdiniz sorusunun yöneltilmesi üzerine Jesus, "Eğer böyle bir durum olsaydı şüphesiz Darwin'i arardım" diyerek Uruguaylı forvet Darwin Nunez'i işaret etti. Benfica'dan Liverpool'a transfer olan Uruguaylı forvetin haricinde isim vermek istemeyen Portekizli teknik direktör,"Portekiz liginde mükemmel oyuncular var, Benfica, Sporting, FC Porto mükemmel oyunculara sahip. Avrupa'nın bazı kulüplerinin Portekiz'den oyuncu almasının nedeni bu. Kimseyi öne çıkarmak istemiyorum çünkü Benfica'daydım" ifadelerini kullandı.

MEHDI TAREMI İTİRAFI

Porto forması giyen İranlı forvet Mehdi Taremi ile ilgilendikleri iddiasına yanıt veren Jesus, “Taremi’nin özelliklerini gerçekten seviyorum. Ama forvette dört oyuncum var. Bu yüzden bu olasılık düşük” şeklinde konuştu.

WILLAIM CARVALHO VE ARAO TALEBİ

Orta saha için yönetimden iki futbolcu istediğini söyleyen Jesus, “William Carvalho seçeneklerimden biriydi. Çünkü defansif bir orta saha istiyordum. Ancak William transferi zorlaştı ve daha önceden tanıdığım Arao’yu aldık” dedi.

İKİ STOPER, BİR KALECİ

68 yaşındaki teknik adam, iki stoper ve bir kaleci transferi beklediğini de sözlerine ekledi. Sarı lacivertliler, Flamengo’dan stoperi Gustavo Henrique ve Marsilya savunmacısı Luan Peres’i kadrosuna katmak üzere.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...