Tgrt Haber
03 Ağustos 2022 10:17 - Güncelleme : 03 Ağustos 2022 10:42

Lucas Torreira'da mutlu son: İstanbul'a geliyor!

Galatasaray transfer haberleri: Transferde hareketli günler geçiren ve bu sezon büyük bir değişime giden Galatasaray'da hedef Lucas Torreira... Arsenal ile anlaşan sarı-kırmızılılar oyuncuyu da ikna etme aşamasına geldi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Lucas Torreira'da mutlu son: İstanbul'a geliyor!
Galatasaray,Fernando Muslera,,Lucas Torreira,transfer,Arsenal

Galatasaray’da hedef Lucas Torreira... Son olarak Fredrik Midtsjö'yü kadrosuna katan sarı-kırmızılılar şimdi de Urugaylı ön liberonun transferini bitirmek için kolları sıvadı. Cimbom, 26 yaşındaki futbolcunun transferi için Arsenal ile büyük bir gizlilikle el sıkıştı.

Galatasaray, 1 yıl sözleşmesi kalan Lucas Torreira’nın bonservisi için Arsenal ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılılar, İngiliz ekibi ile yaklaşık 7.5 milyon Euro'luk bir bedelde uzlaştı.

Yönetim, oyuncu tarafı ile pazarlıklara da başladı. Arsenal'de yıllık 5.5 milyon Euro kazanan Uruguaylı orta saha yıllığı yaklaşık 3.5 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme talep ediyor. Galatasaray'ın yıllık 2.5 milyon Euro net ücret ve 500 bin Euro da bonuslar içeren bir teklif ilettiği iddia ediliyor.

Lucas Torreira'da mutlu son: İstanbul'a geliyor!

'İSTANBUL'A GELİYOR' İDDİASI!

Bir yıl sözleşmesi kalan ve bu sezon da kadroda düşünülmeyen Torreira, Galatasaraylı taraftarlar arasında büyük heyecana neden olurken şimdi 26 yaşındaki futbolcudan gelecek yanıt merakla bekleniyor.

Torreira'nın Galatasaray'dan yıllık 3.5 milyon Euro ücret istediği, yöneticilerin ise 2.5 milyon Euro önerdiği ve görüşmelerin devam ettiği belirtiliyor. Torreira'ya İtalyan takımlarının da yoğun ilgisi var...

İtalyan basını, Torreira'nın bu gece geç saatlerde İstanbul'a gideceğini iddia etti. Bu haber taraftarları bir hayli heyecanlandırdı. Torreira'nın İstanbul'a gelmesiyle transferin resmiyet kazanması bekleniyor.

Lucas Torreira'da mutlu son: İstanbul'a geliyor!

FERNANDO MUSLERA DA DEVREDE!

Ayrıca Fernando Muslera'nın da Galatasaray'a gelmeye ikna etmek için vatandaşını ikna etmek için yoğun uğraş verdiği ifade ediliyor.

Başarılı futbolcuyu, Sampdoria'dan 28.6 milyon Euro'ya transfer eden Arsenal, geçen sezon Fiorentina'ya kiralamıştı. Geçen sezon Fiorentina formasıyla 35 maça çıkan Torreira, 5 gol atıp 2 de asist yapmıştı.

Hırsı ve mücadelesiyle bilinen 1.66 boyundaki yıldız futbolcu, kariyeri boyunca 289 maça çıkarken 23 gol attı, 12 de asist yaptı.

EN DEĞERLİSİ OLACAK!

Lucas Torreira'nın güncel Transfermarkt değeri 20 milyon Euro... Uruguaylı yıldız, gelmesi halinde Galatasaray, Süper Lig'in en değerli orta saha oyuncusunun sahibi olacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...