Tgrt Haber
06 Haziran 2022 14:17 - Güncelleme : 06 Haziran 2022 14:44

Michy Batshuayi, Fenerbahçe yolunda: Teklifi kabul etti!

Fenerbahçe transfer haberleri: Dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jorge Jesus'u takımın başına getiren Fenerbahçe, transfer çalışmaları doğrultusunda önceliğini santrfora verdi. Sarı-lacivertli takımın, geçtiğimiz sezonu Beşiktaş'ta kiralık olarak geçiren ve gösterdiği performansla eleştirilen Michy Batshuayi'i kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Michy Batshuayi, Fenerbahçe yolunda: Teklifi kabul etti!
,Fenerbahçe,Michy Batshuayi,transfer

Forvet hattını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, geçen sezon Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen Michy Batshuayi’yi gündemine aldı. Sarı-lacivertliler, 28 yaşındaki Belçikalı golcünün transferi için oyuncunun menajeri ve Chelsea kulübüyle temasa geçti.

İngiliz ekibi, 2023 yılında sözleşmesi sona erecek olan ve kadrosunda düşünmediği Batshuayi’yi bonservisiyle satmak istiyor. Fenerbahçe, Batshuayi’yi uygun bir bonservis bedeliyle kadroya katmak istiyor.

TEKLİFİ KABUL ETTİ

Yeni Şafak'ın haberine göre; Sarı-lacivertliler geçtiğimiz hafta Chelsea ile görüştü. Fenerbahçe’nin Belçikalı golcüye 2.5 milyon Euro ücret ve başarı bonuslarının yer aldığı bir teklif yaptığı, Batshuayi’nin de kabul ettiği belirtildi.

Batshuayi geçen sezon Beşiktaş formasıyla 14 gol ve 5 asistlik performans sergilemişti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...