Tgrt Haber
14 Temmuz 2021 10:01

Paulinho ile anlaşma sağlandı! Fenerbahçe... | Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre; Yeni sezonda şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürürken, sarı-lacivertliler için Brezilya'dan flaş bir transfer iddiası geldi. Ülkenin önemli haber sitelerinden UOL, Fenerbahçe'nin Paulinho ile büyük ölçüde anlaştığını ileri sürdü.

Paulinho ile anlaşma sağlandı! Fenerbahçe... | Son dakika transfer haberleri
Fenerbahçe,Paulinho

Serdar ve Caulker transferiyle sezon hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe için önemli bir iddia ortaya atıldı. Sarı-lacivertlilerin Brezilya Milli Takımı'nın da formasını giyen Paulinho ile anlaştığı ileri sürüldü. Brezilya'nın önemli haber sitelerinden UOL'un haberinde F.Bahçe'nin 32 yaşındaki orta sahanın transferinde somut adımlar attığını ve büyük ölçüde uzlaşma sağlandığını yazdı. Teknik direktör Pereira'nın Sambacı'nın transferi konusunda ısrarcı olduğu da ifade edildi.

"2 TAKIMDAN KİRALAMA TEKLİFİ GELDİ"

Sözleşmesinin sona erdiği Çin ekibi Guangzhou Evergrande ile yollarını ayıran Paulinho, daha önce Brezilya basınına geleceğiyle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: "Brezilya'dan 2 takımdan kiralama teklifi geldi. Ben de oynamak istediğim için istekliydim. Sonra gerçekleşmedi. Avrupa'dan da resmi bir teklif geldi."

Çin ekibiyle geçtiğimiz sezon 42 resmi karşılaşmaya çıkan Paulinho, bu karşılaşmalarda 24 kez rakip fileleri havalandırmış, 8 de asist yapmıştı.

487 MAÇ 130 GOL 55 ASİST

Profesyonel kariyerinde 487 maça çıkan Paulinho, bu karşılaşmalarda 185 gole direkt katkı sağladı. 130 kez rakip fileleri havalandıran Sambacı, 55 de asist yaptı. Kariyerinde 3 kırmızı gören Brezilyalı orta saha, 57 kez de sarı kartla cezalandırıldı.

GUSTAVO İLE KAVUŞACAKLAR

Paulinho, Fenerbahçe'nin yıldız ismi Gustavo ile birlikte bir dönem Brezilya Milli Takımı'nda forma giydi. Konfederasyon Kupası'nı kazandıkları 2013'te Brezilya'nın vazgeçilmezleri olan ikilinin, bu kez sarı-lacivertli forma altında buluşmaları bekleniyor.

BARÇA İLE ZİRVEYE ÇIKTI

Kariyerinin en iyi dönemini Çin ile geçen sezon yaşayan Paulinho, 32 gole direkt katkı sağladı. 42 maçta 24 gol, 8 asistlik performans sergileyen Brezilyalı, kariyerinde de birçok kupa kazandı. Çin Ligi'nde 5 kez şampiyonluk yaşayan Sambacı, 2017-18'de Barcelona ile İspanya'da şampiyonluk kupasını kaldırdı. Yıldız futbolcu, Brezilyalı Milli Takımı ile 2013'te Konfederasyon Kupası'nda da mutlu sona ulaştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...