Tgrt Haber

Sivasspor, Gürcistan ekibini yenerek tur atladı!

12 Ağustos 2021 23:25
Sivasspor, Gürcistan ekibini yenerek tur atladı!
UEFA Konferans Ligi,Sivasspor,Dinamo Batumi

UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turu rövanş mücadelesinde ilk maçı deplasmanda 2-1 kazanan Sivasspor, Gürcistan temsilcisi Dinamo Batumi ile uzatmalara giden mücadelede evinde 1-1 berabere kaldı ve toplamda 3-2 ile turu geçen taraf oldu. Yiğidolar'ın play-off turundaki rakibi Danimarka temsilcisi Kopenhang olacak. Play-off mücadeleleri 19-26 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turu rövanş mücadelesinde ilk maçı deplasmanda 2-1 kazanan Sivasspor, Gürcistan temsilcisi Dinamo Batumi ile uzatmalara giden mücadelede evinde 1-1 berabere kaldı ve toplamda 3-2 üstünlük sağlayarak tur atladı. Yiğidolar, 19-26 Ağustos tarihlerinde play-off turunda Danimarka temsilcisi Kopenhang ile gruplara kalma mücadelesi verecek.

MAÇTAN DAKİKALAR

13. dakikada Fajr'in sol kanattan kullandığı köşe atışında Dinamo Batum'un kalecisi Alavidze çift yumrukla topu uzaklaştırdı.

23. dakikada Ahmet Oğuz'un sağ çaprazdan ceza sahasına yerden gönderdiği top, Sefa Yılmaz'a gelmeden önce rakip defans oyuncuları tarafından uzaklaştırıldı.

26. dakikada Ahmet Oğuzun sağ taraftan kullandığı uzun taç atışına ceza alanı içinde iyi yükselen James'in kafa vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Alavidze de kaldı.

45. dakikada Flamarion'un ceza alanının solundan yaptığı vuruşta top kale direğinin üstünden auta çıktı.

Mücadelenin ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

49. dakikada Uğur’un ceza sahası içerisine ortaladığı topu Sefa topuk vuruşu ile kaleye göndermek istese de meşin yuvarlak farkla auta çıktı.

54. dakikada ceza sahası içerisinde James’in pasında topla buluşan Fajr’ın şutunda top kaleci Alavidze’nin ellerinde kaldı.

56. dakikada Azarov’un uzaktan şutunda top kaleci Ali’de kaldı.

63. dakikada Patsulaia rakiplerini çalımlayarak ceza sahasına girdi ve şutunu çekti. Top direkten oyun alanına geri döndü.

78. dakikada Teidi’nin pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Pantsulaia meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 0-1

105. dakikada Gradel’in pasında Felix’in kaleye gönderdiği topu kaleci Alavidze kontrol etmeyi başardı.

109. dakikada Gradel’in ceza sahası içerisine çevirdiği topu Felix ağlara gönderdi. 1-1

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca temsilcimiz Sivasspor turu geçen taraf oldu.

TARAFTARLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Stadyum kapasitesinin yüzde 50'si oranında seyirci alınan karşılaşmaya, taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Taraftarlar, mücadele öncesinde teknik direktör Rıza Çalımbay ve futbolculara tezahüratlarıyla destek verdi.

Sivasspor, Gürcistan ekibini yenerek tur atladı!

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...