Tgrt Haber
17 Ekim 2021 19:02

Skandallarıyla tanınan hakem Slavko Vincic Beşiktaş'ın maçına atandı!

Şampiyonlar Ligi'nde salı günü oynanacak Beşiktaş-Sporting Lizbon maçını ülkesi Slovenya'da skandallarıyla tanınan Slavko Vincic yönetecek. Vincic, Bosna Hersek'te çok sayıda uyuşturucu ve silahın ele geçirildiği fuhuş partisinde tutuklanmıştı. Hakem Vincic, "İş yemeği için gitmiştim. Ben iş konuşmaya gittim, film gibiydi" açıklamasını yapmıştı.

Skandallarıyla tanınan hakem Slavko Vincic Beşiktaş'ın maçına atandı!
Vodafone Park,Beşiktaş,Sporting Lizbon,Slovenya,hakem,Slavko Vincic

Salı günü Vodafone Park'ta oynanacak Beşiktaş-Sporting Lizbon maçını Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Slavko Vincic yönetecek. Hakem Vincic, çok sayıda uyuşturucu ve silahın ele geçirildiği bir partide yakalanmıştı.

"İŞ KONUŞUYORDUM" SAVUNMASI!

Sloven hakem polis baskınında 26 erkek ve 9 hayat kadını bir evin içerisinde yakalanmıştı. Bu partide yer alan Vincic ifadesinde, "Ben oraya gittiğimde neler olduğunu bilmiyordum. İş yemeği için gitmiştim. Bir kabus gibiydi. Çok zor zamanlar geçirdim. Ben orada hiçbir şey yapmadım. Fuhuş partisi de yoktu. Silahları da polis baskınından sonra gördüm. Ben orada iş konuşuyordum. Film gibiydi" ifadelerini kullanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...