Tgrt Haber
17 Eylül 2021 18:24

Stefan Kuntz'un yardımcısı belli oluyor: TFF Kenan Koçak'a teklif götürdü

Son dakika spor haberi: Türkiye Futbol Federasyonu'nun Milli Takım Teknik Direktörlüğü için el sıkıştığı Stefan Kuntz'un yardımcılığı için de isim netleşmeye başladı. TFF'nin Kenan Koçak'a teklif götürdüğü öne sürüldü.

Stefan Kuntz'un yardımcısı belli oluyor: TFF Kenan Koçak'a teklif götürdü
2022 Dünya Kupası Elemeleri,A Milli Futbol Takımı,Şenol Güneş,Stefan Kuntz,Türkiye Futbol Federasyonu,Kenan Koçak

2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde gruptan çıkmayı hedefleyen A Milli Futbol Takımımız'da Şenol Güneş'in ayrılığının ardından yeni hoca arayışlarına hız verildi. Yabancı bir teknik adamda karar kılan Türkiye Futbol Federasyonu, Stefan Kuntz ile İstanbul'da bir görüşme gerçekleştirdi. Almanya Futbol Federasyonu yaptığı açıklamada, tecrübeli hocanın Türkiye ile anlaşması halinde Almanya U21 takımıyla sözleşmesinin feshedileceğini duyurdu. Olumlu geçen görüşmelerin ardından resmi duyurunun yakın zamanda yapılması bekleniyor. Stefan Kuntz'a yardımcı hoca konusunda da düğmeye basan TFF'den yeni bir hamle geldi.

Stefan Kuntz'un yardımcısı belli oluyor: TFF Kenan Koçak'a teklif götürdü

KENAN KOÇAK'A TEKLİF GİTTİ

Alman basınından Bild'in haberine göre; Türkiye Futbol Federasyonu, Kenan Koçak'a yardımcı antrenörlük teklifinde bulundu. Haberde, Kenan Koçak'ın A Milli Futbol Takımı Sorumlusu Hamit Altıntop ile yakın arkadaş olduğunun altı çizildi.

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, teknik direktör olarak düşündüğü Kenan Koçak ile anlaşma sağlayamayınca, takımın başına Bülent Korkmaz'ı getirdi. Son olarak Alman ekibi Hannover 96'yı çalıştıran Kenan Koçak, haziran ayında görevinden ayrıldı ve kulüpsüz durumda bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...