Tgrt Haber
23 May 2022 20:32 - Güncelleme : 23 May 2022 21:08

Süper Lig’in en iyi ilk 11’i seçildi: 3 büyüklerden sadece 1 isim yer aldı!

Uluslararası Spor Çalışmaları Merkezi CIES, yaptıkları analizlere göre en iyi 11’i seçti. En iyi 11'de şampiyon olan Trabzonspor’dan birçok isim yer alırken rakipleri Beşiktaş ve Galatasaray’dan hiçbir futbolcu yer almadı. Fenerbahçe’den ise sadece Kim Min-Jae kendine yer bulabildi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Süper Lig’in en iyi ilk 11’i seçildi: 3 büyüklerden sadece 1 isim yer aldı!
Süper Lig,Fenerbahçe,,Beşiktaş,Trabzonspor

Avrupa liglerinde en iyi ilk 11’ler belli oldu. Uluslararası Spor Çalışmaları Merkezi CIES Süper Lig’in de en iyi ilk 11’ni seçti. Şampiyon olan Trabzonspor kadroya adeta damga vurdu. Galatasaray ve Beşiktaş’tan herhangi bir oyuncu kadroya giren olmazken Fenerbahçe’den ise sadece Kim Min-Jae girebildi.

GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ'TAN KİMSE KADROYA GİREMEDİ!

Açıklanan kadroda Trabzonspor’dan 8 oyuncu en iyi ilk 11’de yer aldı. Geriye kalan üç oyuncunun ikisi İttifak Holding Konyaspor'dan diğeri de Fenerbahçe'den seçildi. Beşiktaş ve Galatasaray'dan ise hiçbir futbolcu kadroda yer almadı.

2021-2022 sezonunda Süper Lig'in en iyi 11'inde şu isimler yer aldı:

Uğurcan Çakır
Bruno Peres
Vitor Hugo
Kim Min-Jae
Guilherme Haubert
Hadziahmetovic
Marek Hamsik
Dorukhan Toköz
Edin Visca
Nwakaeme
Cornelius

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...