Tgrt Haber
13 Mart 2022 19:42 - Güncelleme : 13 Mart 2022 19:59

Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır şampiyonluk kupasını kaldırıp ayrılacak

Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır, önümüzdeki sezon Premier Lig'de forma giyecek. Başarılı performansıyla dünya devlerinin radarına giren Uğurcan, Trabzonspor ile şampiyonluk kupasını kaldırıp Newcastle United'a imza atacak.

Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır şampiyonluk kupasını kaldırıp ayrılacak

Trabzonspor'la şampiyonluk kupasını kaldırmak isteyen Uğurcan Çakır, dünyanın en zengin kulübü olan Newcastle United'a transfer olacak. Takımın sahibi olan Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed bin Selman, Çakır'ın transferi için görüşmelere başladı. 

25 MİLYON EURO'LUK PAKET!

Avrupa devlerinin de peşinde olduğu Uğurcan Çakır, Newcastle'a transfer aşamasında sona gelindi... Geleceğin takımını kurmak isteyen ve bu doğrultuda genç ve potansiyelli oyuncuları kadrosuna katma amacında olan Newcastle, Uğurcan İçin toplamda 25 milyon Euro'luk bir paket hazırladı. Trabzonspor camiasındaki haberlere göre,  Newcastle'ın Uğurcan Çakır için bonuslarla birlikte 25 milyon Euro'luk teklif önerdiği belirtildi.

Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır şampiyonluk kupasını kaldırıp ayrılacak

KUPAYI KALDIRIP AYRILACAK

25 yaşındaki kaleci de altyapısında yetiştiği takımda hayal ettiği başarıyı kazanıp, Süper Lig şampiyonluğu kupasını kaldırıp, İngiltere'nin yolunu tutmak istiyor.

Uğurcan Çakır daha önce pek çok kez, "Trabzonspor'la şampiyonluk kupasını kaldırmadan ayrılmak istemiyorum. Ondan sonrasında Avrupa hayalim var" demişti. Başarılı kalecinin önümüzdeki sezon formasını giyeceği takım çok yüksek ihtimalle Newcastle United olacak...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...