Tgrt Haber
12 Temmuz 2022 07:32 - Güncelleme : 12 Temmuz 2022 08:33

Transferde gerçek ortaya çıktı: Marcao'nun bonservisi 12+3 değilmiş!

Transfer haberleri: Galatasaray, bonuslarla birlikte 15 milyon Euro karşılığında Sevilla’ya sattığı Marcao’nun transferinde bonservis bedelinin 10 milyon Euro, gerçekleşmesi bir hayli zor olan bonusların ise 5 milyon Euro olduğu ifade edildi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Transferde gerçek ortaya çıktı: Marcao'nun bonservisi 12+3 değilmiş!
Marcao,Galatasaray,transfer,Sevilla

Galatasaray yıldız stoperi Marcao'yu Sevilla'ya gönderdi. Sarı-kırmızılılar, Marcao'nun duruşu nedeniyle masada ciddi bir zarara uğradı.

13 milyon Euro bonservis konusunda Sevilla ile anlaşmaya yaklaşan Cimbom, Marcao’nun resti sonrasında 10 milyon Euro bonservise razı oldu.

Yeni Şafak'ın haberine göre; Transferin resmi olarak açıklanmasından bir gün önce yöneticilere rest çeken Marcao, ödenmemiş ücretlerini talep etti ve kulübü şikayet etmekle tehdit etti.

Brezilyalı oyuncunun tavrı sonrasında sarı-kırmızılı kulüp, Sevilla’nın şartlarını kabul etmek zorunda kaldı.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1546465061073567745

BONUSLARIN GERÇEKLEŞMESİ ÇOK ZOR!

Marcao transferinden 10 milyon Euro kazanan Aslan, sözleşmeye 5 milyon Euro da bonus maddesi ekletti. Ancak bu maddelerin birçoğunun gerçekleşmesinin zor olduğu öğrenildi.

Sevilla ile yapılan anlaşmada Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu ve La Liga şampiyonluğu gibi bonus maddeleri bulunuyor.

La Liga’da 1946’dan beri şampiyonluğu bulunmayan Sevilla, Şampiyonlar Ligi’nde kupaya hiç uzanamadı. İspanyol ekibi, UEFA Avrupa Ligi kupasını ise 6 kez müzesine götürdü.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1546444464314613761

Galatasaray'ın Marcao'nun transferi için KAP'a yaptığı açıklamada, "Profesyonel Futbolcumuz Marcos Do Nascimento Teixeira'nın transferi konusunda Sevilla Football Club, S.A.D. ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Sevilla Football Club, S.A.D., Şirketimize bonuslar ile birlikte 15.000.000 Eur tutarında transfer bedeli ödeyecektir.  Oyuncunun ileride bir başka kulübe kiralanması ya da satılması durumunda, elde edilecek transfer bedeli karının %10'u ayrıca Sevilla Football Club, S.A.D. tarafından Şirketimize ödenecektir." denildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...