Tgrt Haber
30 Ocak 2022 20:14

Trezeguet Medipol Başakşehir'de! Son dakika transfer haberleri...

Son dakika transfer haberi: Kasımpaşa'nın eski yıldızı Trezeguet, Medipol Başakşehir'e transfer oluyor. Bir dönem Galatasaray'ın gündemine gelen Mısırlı yıldız, Süper Lig'e Başakşehir formasıyla geri dönüyor.

Trezeguet Medipol Başakşehir'de! Son dakika transfer haberleri...
​Medipol Başakşehir,Aston Villa,Trezeguet

Medipol Başakşehir ara transfer döneminde kadroya yaptığı takviyelere hız verdi. İstanbul ekibi, Aston Villa forması giyen Mısırlı yıldız Trezeguet'yi renklerine bağlıyor.

NTV'ye açıklamalarda bulunan Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, "Trezeguet’nin kiralık transferi konusunda Aston Villa ile anlaştık. Yakın zamanda takıma katılacak." ifadelerini kullandı.

Ülkesi Mısır ile Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Trezeguet'nin kısa süre içinde Medipol Başakşehir formasıyla Süper Lig'e dönecek.

TREZEGUET KİMDİR?

Süper Lig'de iki sezon Kasımpaşa forması giyen 27 yaşındaki futbolcu İstanbul ekibine Anderlecht'ten 2 milyon euro'ya transfer olmuş ve 2019 yazında Aston Villa'ya 10 milyon euro karşılığında gönderilmişti.

Aston Villa formasıyla ilk sezonunda 41 maça çıkan Trezeguet 7 gol ve 2 asist üretmiş, geçen sezon ise 22 maçta 2 gol ve 2 asiste imza atmıştı. Mısırlı futbolcu bu sezon ise Aston Villa formasını yalnızca 11 dakika giyebildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...