Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.CORENDON ALANYASPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
04 Ocak 2023 - 22:10

Sivasspor ve Konyaspor puanları paylaştı

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Arabam.com Konyaspor-Demir Grup Sivasspor maçı 2-2 eşitlikle sona erdi.
 - Aslan zor da olsa kazandı!
04 Ocak 2023 - 21:50

Aslan derbi öncesi zor da olsa kazandı! Maç sonucu: Galatasaray 2-1 Ankaragücü

Spor Toto Süper Lig'in 17. hafta mücadelesinde Galatasaray, MKE Ankaragücü'nü konuk etti. Sarı-kırmızılılar 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 2-1 kazanmayı bildi ve Fenerbahçe derbisi öncesi haftayı kayıpsız geçti.
Futbol - Futbol
04 Ocak 2023 - 19:10

Kasımpaşa galibiyet hasretine son verdi

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kasımpaşa, sahasında Corendon Alanyaspor'u 4-1 mağlup etti.
Futbol - Futbol
04 Ocak 2023 - 19:07

Karagümrük deplasmanda kazandı

Spor Toto Süper Lig 17. hafta mücadelesinde Vavacars Fatih Karagümrük deplasmanda Yukatel Kayserispor'u 4-2 mağlup etti.
Futbol - Futbol
04 Ocak 2023 - 00:17

Brezilya efsanesi Pele, son yolculuğuna uğurlandı

82 yaşında yaşamını yitiren Brezilyalı futbol efsanesi Pele, Vila Belmiro Stadyumu'nda düzenlenen tören sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
Futbol - Futbol
03 Ocak 2023 - 23:38

Galatasaray'dan Fenerbahçe'yi hedef alan paylaşım!

Galatasaray, Antalyaspor maçı sonrası ezeli rakibi Fenerbahçe'yi hedef alan bir açıklama yaptı ve "Tuz koktu! Derdi adalet olmayanlar ayrıcalığını aldı" ifadelerini kullandı.
Futbol - Futbol
03 Ocak 2023 - 23:30

Nuri Şahin: Gücümüz yetmedi

FTA Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin, ellerinden gelen tüm mücadeleyi verdiklerini ama yetmediğini belirterek, "Hakemler hakkında konuşmak istemiyorum, çıkar Antalyaspor’un hakkını savunurum. İnanın bana şu anda puan geri gelmeyecek, gelmesi imkansız" dedi.
Futbol - Futbol
03 Ocak 2023 - 23:09

Jorge Jesus: Golümüzün neden iptal edildiğini anlamadım

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, "Son dakikada rakibin attığı golde rakip forvet ofsayttaydı. Golün hemen öncesinde Samuel'i blokluyordu. Hakemin verdiği iyi bir karardı. Hakemle ilgili şikayet etmesi gereken bir taraf varsa o Fenerbahçe olmalıydı." dedi.
Futbol - Futbol
03 Ocak 2023 - 22:42

Antalyaspor-Fenerbahçe maçında tartışılan karar: VAR kayıtları açıklanacak mı?

Antalyaspor-Fenerbahçe maçının son bölümünde Fernando'nun attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Ev sahibi ekibin teknik heyeti, ofsayt çalınan pozisyonda pasif oyuncuların aktif alana girmemesinden dolayı hakemin ofsayt kararına büyük tepki gösterdi. Ofsayt pozisyonu sosyal medyada gündem olurken VAR kayıtlarının açıklanması yönünde binlerce tweet atıldı.
 - 3 puan Batshuayi'den!
03 Ocak 2023 - 21:45

3 puan Batshuayi'den! Maç sonucu: Antalyaspor 1-2 Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, Antalyaspor'a konuk oldu. Sarı-lacivertliler 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı Michy Batshuayi'nin golleriyle 2-1 kazandı ve Galatasaray derbisi öncesi kritik virajı kayıpsız geçti.
Futbol - Futbol
03 Ocak 2023 - 21:30

Cristiano Ronaldo neden Suudi Arabistan'a gittiğini açıkladı

Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr’a görkemli bir törenle imza attı. Avrupa'da bir çok transfer teklifi aldığını aktaran Ronaldo, "Kazanabileceğim her şeyi kazandım. O yüzden bu kararı verdim" dedi.
Futbol - Futbol
03 Ocak 2023 - 20:43

Galatasaray: "Tüm tartışmalı pozisyonların açıklanmasını istiyoruz"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklanan VAR kayıtları sonrası Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Tüm tartışmalı pozisyonların kaydının açıklanmasını istiyoruz. 'Bir kulüp için ayrıcalık değil, herkes için adalet' arayışımızın hiç durmadan devam edeceğini ve sonuna kadar bu mücadelenin arkasında duracağımızı belirtmek isteriz" ifadelerine yer verildi.
Futbol - Futbol
03 Ocak 2023 - 20:26

Yıldız futbolcu Ankaragücü maçında yok!

Galatasaray'ın yıldız orta saha oyuncusu Lucas Torreira ailevi sebeplerden dolayı Uruguay’a gitti. Torreira, Ankaragücü maçında kadroda olamayacak.
Futbol - Futbol
03 Ocak 2023 - 20:05

VAR kayıtlarında dikkat çeken 'Whatsapp' detayı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'de ciddi hakem hatası tespit edilen iki maçla ilgili Video Yardımcı Hakem (VAR) kayıtlarını açıkladı. Gaziantep-Beşiktaş ve Sivasspor-Galatasaray maçlarının VAR kayıtları yayınlanırken, dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Sivasspor-Galatasaray maçında VAR odasındaki bir bilgisayardan 'Whatsapp bildirimi' gelmesi sosyal medyayı salladı.
 - "Ofsaytımsı bir şey olabilir"
03 Ocak 2023 - 19:52

Şaşırtan ifade: "Ofsaytımsı bir şey olabilir"

Demir Grup Sivasspor-Galatasaray maçının VAR kayıtları açıklandı. VAR hakemi Özgüç Türkalp'in Sivasspor'un iptal edilen golünde, "Ofsaytımsı bir şey olabilir" demesi şaşkınlığa neden oldu. Bu ifadeler sosyal medyada gündem olurken 'Ofsaytımsı' ifadesi binlerce kez paylaşıldı.
Futbol - Futbol
03 Ocak 2023 - 19:47

Fenerbahçe: "Türk futbol tarihine geçecek kara bir leke"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklanan VAR kayıtları sonrası Fenerbahçe’den de bir açıklama geldi. VAR kayıtlarını dehşet ve üzüntü içinde takip ettikleri belirtilen açıklamada, “Birçok takımın kaderiyle oynayan, Süper Lig'in adalet çerçevesinde yönetilmediğinin fotoğrafı olan bu kayıtlar, Türk futbol tarihine geçecek kara bir lekedir. Futbolu kirleten bu isimlerin, futbolumuzdan silinmelerini temenni ediyoruz” denildi.
Futbol - Futbol
03 Ocak 2023 - 19:41

Beşiktaş'tan tepki: “VAR kayıtlarının neden açıklandığını anlayamadık”

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanan VAR kayıtları sonrası Beşiktaş sert bir açıklama yayınladı. Paylaşımda, “VAR kayıtlarının neden açıklandığını anlayamadık” denildi.
Futbol - Futbol
03 Ocak 2023 - 19:34

Özgüç Türkalp'in hakemliği bitirildi

Merkez Hakem Kurulu (MHK), Sivasspor-Galatasaray maçının çok tartışılan VAR hakemi Özgüç Türkalp'e bundan sonra görev verilmeyeceğini açıkladı.
Futbol - Futbol
03 Ocak 2023 - 19:22

Sivasspor'dan tepki: “Hakem değil, kural hatası!”

Demir Grup Sivasspor Kulübü, Galatasaray maçında iptal edilen gol pozisyonundaki VAR kayıtlarının açıklanmasının ardından sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yaptı.
Futbol - Futbol
03 Ocak 2023 - 18:00

Gol düellosunda kazanan çıkmadı

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Ümraniyespor, Hatayspor’u konuk etti. Zorlu mücadele 2-2 eşitlikle sona erdi.
 - 'Kural değil, hakem hatası'
03 Ocak 2023 - 16:22

Son dakika! TFF, VAR kayıtlarını yayınladı: Hakem hatası tespit edildi

Son dakika haberi: TFF, geçtiğimiz hafta oynanan Gaziantep-Beşiktaş ile Galatasaray-Sivasspor maçlarındaki tartışmalı pozisyonların VAR kayıtlarını yayınladı. TFF, her iki karşılaşmada da "önemli hakem hatası" belirlendiğini açıkladı. Kayıtların ardından MHK, orta hakemler Atilla Karaoğlan ve Erkan Özdamar'a uzun süre, VAR hakemi Özgüç Türkalp'e de bir daha görev verilmeyeceğini duyurdu.
Başa Dön Sona Git