Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.CORENDON ALANYASPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
 - 'Kural değil, hakem hatası'
03 Ocak 2023 - 16:22

Son dakika! TFF, VAR kayıtlarını yayınladı: Hakem hatası tespit edildi

Son dakika haberi: TFF, geçtiğimiz hafta oynanan Gaziantep-Beşiktaş ile Galatasaray-Sivasspor maçlarındaki tartışmalı pozisyonların VAR kayıtlarını yayınladı. TFF, her iki karşılaşmada da "önemli hakem hatası" belirlendiğini açıkladı. Kayıtların ardından MHK, orta hakemler Atilla Karaoğlan ve Erkan Özdamar'a uzun süre, VAR hakemi Özgüç Türkalp'e de bir daha görev verilmeyeceğini duyurdu.
Futbol - Futbol
03 Ocak 2023 - 13:47

Fenerbahçe’nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu Galatasaray taraftarını kızdırdı! Antrenmanda yaptığı hareket gündem oldu

Süper Lig’de hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray derbi heyecanı şimdiden başladı. Sezonun en kritik maçlarından biri olan derbi öncesinde Ferdi Kadıoğlu yaptığı 6 işareti ile Galatasaray taraftarını kızdırdı.
Futbol - Futbol
03 Ocak 2023 - 13:00

Adana Demirspor flaş transferi bitirdi: Balotelli'nin ardından bir dünya yıldızı daha!

Süper Lig'in formda ekiplerinden Adana Demirspor, arayışını sürdürdüğü forvet transferinde sona geldi. Brezilyalı yıldız futbolcu Hulk, imza için Türkiye'ye gelecek.
 - Diagne'nin düştüğü duruma bak!
03 Ocak 2023 - 11:16

Koskoca Mbaye Diagne'nin düştüğü duruma bak! Geç gelince şoförü otomobilini kaçırdı, o da fırına sığındı

Fatih Karagümrük forması giyen Mbaye Diagne'nin başına gelen olay sosyal medyada gündem oldu. Eğlenmek için bir mekana gelen Diagne'nin şoförü saatlerce bekledikten sonra sinirlenip aracı kaçırdı. Mekandan çıktığından ortada kalan Diagne bir fırına sığınıp yardım bekledi.
 - '7'nin satışları patladı!
03 Ocak 2023 - 11:04

Al-Nassr taraftarı '7' için mağazaya akın etti: 48 saatte 200 bin Ronaldo forması satıldı

Suudi takımlarından Al-Nassr'a astronomik bir rakamla transfer olan Cristiano Ronaldo'nun forma satışı patladı. Taraftarlar, yıldız oyuncunun formasını almak için mağazalara akın ederken iki günde 200 binden fazla forma satıldığı öğrenildi. Gerçekleştirilecek imza töreni için Riyad'a geçen Ronaldo'nun perşembe günü oynanacak maçta oynayıp oynamayacağı ise merak konusu oldu.
 - 'Hakem değil kural hatası var'
02 Ocak 2023 - 14:30

Son dakika! Sivasspor, Galatasaray maçının tekrarı için TFF'ye başvurdu

Son dakika haberi: Sivasspor, Galatasaray maçında 5 dakika süren VAR incelemesinin ardından iptal edilen gol pozisyonda kural hatası olduğu gerekçesiyle maçın tekrarı için TFF'ye başvurduklarını açıkladı.
 - Dev transferin perde arkası...
02 Ocak 2023 - 13:13

Al Nassr'ın dev Ronaldo transferinin perde arkası ortaya çıktı: İspanyol basınından çarpıcı iddia

Machister United’da önüne taş koyulan dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, Suudi ekibi Al Nassr'a rekor bir bedelle transfer oldu.  Dev transferden sonra ortaya atılan bir iddia da Ronaldo’nun transfer sürecinde Real Madrin’den teklif beklediği belirtildi.
Futbol - Futbol
02 Ocak 2023 - 13:10

All Nassr teknik direktöründen Cristiano Ronaldo'yu kızdıracak 'Messi' şakası

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo geçtiğimiz günlerde Al-Nassr'a transfer olurken, teknik direktör Rudi Garcia'nın 'Messi' şakası gündem oldu.
Futbol - Futbol
02 Ocak 2023 - 11:03

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbi öncesinde kart alarmı!

Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki dev derbi öncesinde sınırda olan futbolcular iki tarafı da düşündürüyor.
 - Evden çıkamaz oldu
02 Ocak 2023 - 08:23

Ali Koç çürük raporu olduğu için eleştirmişti… Erkan Özdamar hakkında gerçek ortaya çıktı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un basın toplantısında Sivasspor ile Galatasaray maçının ardından ‘Askerlik yapmayan biri nasıl hakem olabilir’ dediği Erkan Özdamar ile ilgili yeni bir gerçek ortaya çıktı. Özdamar’ın askerlikten muaf tutulma sebebinin kanser tedavisi olduğu ve kontrollerin devam ettiği öğrenildi. Sosyal medya üzerinden ağır linç yiyen Özdamar kendisini eve kapatırken doktorlarının sosyal medyaya girmesi ve gazete okumasını kendisine yasakladığı ifade edildi.
Futbol - Futbol
01 Ocak 2023 - 21:21

Pele'nin ölümü sonrası acı gerçek: Annesi bilmiyor!

Brezilyalı futbol efsanesi Pele, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetmişti. 20. yüzyılın en iyi futbolcusu olarak gösterilen Pele'nin 82 yaşında hayatını kaybetmesinin ardından kız kardeşi Maria Lucia do Nascimento, acı gerçeği açıkladı.
 - Arda Güler'e övgü: "Türk Messi!'"
01 Ocak 2023 - 19:35

UEFA'dan Arda Güler tavsiyesi: 2023'te takip edilecek yıldızlar arasında gösterildi!

UEFA, yeni yılda Avrupa futboluna damga vurma potansiyeline sahip oyuncuları derledi. Listede Türkiye'den Arda Güler de kendine yer buldu.
Futbol - Futbol
01 Ocak 2023 - 19:24

Galatasaray'dan sol bek harekatı: Görüşmeler başladı!

Kazımcan Karataş'ın yaşadığı talihsiz sakatlık ve Van Aanholt'un istikrarsız performansı sonrası sol bek transferi yapmak isteyen Galatasaray'ın gündemine sürpriz isim geldi. Daha önce Süper Lig'de forma giyen yerli statüsündeki tecrübeli oyuncu için görüşmelere başlandığı iddia edildi.
Futbol - Futbol
01 Ocak 2023 - 19:15

Fenerbahçe'de Enner Valencia bilmecesi: Derbiye yetişecek mi?

2022'yi galibiyetle kapatan Fenerbahçe, 2023’teki ilk sınavına Fraport Tav Antalyaspor karşısında çıkacak. Hazırlıklarını tam gaz sürdüren sarı-lacivertlilerde tedavisi süren Enner Valencia’nın maça yetişme ihtimali düşük...
Futbol - Futbol
01 Ocak 2023 - 19:08

Lucas Torreira'ya İtalyan devleri kanca attı

Galatasaray’ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira, gösterdiği etkili performansla İtalya Serie A ekiplerinin radarına girdi. Lazio'nun devre arasında sarı-kırmızılı kulübün kapısını çalabileceği ifade edildi.
Futbol - Futbol
01 Ocak 2023 - 18:51

Mert Hakan Yandaş'tan derbi itirafı: "Yaptığım yanlıştı"

Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş, geçtiğimiz sezon Süper Lig'de Galatasaray'la oynanan maçtaki pozisyonla ilgili, "O gün abarttığımı düşünüyorum kesinlikle. Pozisyonu izledikten sonra yaptığımın yanlış olduğunu düşündüm." dedi.
Futbol - Futbol
01 Ocak 2023 - 17:17

Sivasspor'da işler yolunda gitmiyor: Son 6 sezonun en kötüsü!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, 16. haftalar itibarıyla son 6 sezonun en kötü performansını yaşadı.
Futbol - Futbol
01 Ocak 2023 - 10:47

Ronaldo transfer oldu, Beşiktaşlı Josef sinir küpüne döndü!

Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan’ın Al-Nassr ekibine transfer olurken, Beşiktaşlı Josef de Souza’dan transfere flaş tepki geldi.
Futbol - Futbol
01 Ocak 2023 - 10:07

Adı Süper Lig'de anılıyordu: Luis Suarez transferi resmen açıklandı

Daha önce adı Türkiye'de anılan Luis Suarez'in yeni takımı belli oldu. Uruguaylı yıldız Brezilya'da forma giyecek.
 - Ronaldo'dan tarihi imza
30 Aralık 2022 - 22:33

İmzayı attı, formayla pozunu verdi: Cristiano Ronaldo resmen Al-Nassr'da

2022 Dünya Kupası oynanırken Manchester United ile sözleşmesini fesheden Cristiano Ronaldo, hayal kırıklığıyla tamamlanan turnuva sonrası transfer görüşmelerine hız verdi. Portekizli oyuncunun yeni durağı Arabistan oldu. 37 yaşındaki yıldız futbolcu, Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr'a transfer oldu. Kulüp transferi resmen açıklarken, Ronaldo da yeni takımının formasıyla ilk pozunu verdi. Portekizli süper yıldızın yıllık ücreti tarihin en pahalısı oldu. İşte Ronaldo'nun ilk açıklamaları...
 - "Bu ligi Covid durduramadı, o mu durduracak?"
30 Aralık 2022 - 15:57

Ali Koç'tan zehir zemberek ifadeler: Bu ligi Covid durduramadı, Erden Timur mu durduracak?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray’ın 2-1'lik Sivasspor galibiyeti sonrası yaşanan "VAR tartışmaları" sonrası yaptığı basın açıklamasında maçın hakemi Erkan Özdamar ve Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur'a ağır sözlerle yüklendi. Özdamar'ın askerlikle ilgili çürük raporu ve sezon başındaki hakemlik testinden geçemediğini iddia eden Koç, Erden Timur'un ekim ayında "Bu ligi bitirtmeyiz" sözlerine göndermede bulunarak "Bu ligi Covid durduramadı, o mu durduracak?" diyerek tepki gösterdi.
Başa Dön Sona Git