Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.CORENDON ALANYASPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
30 Aralık 2022 - 07:36

Sivasspor-Galatarasay maçında gol neden iptal edildi? Maçın hakemi Erkan Özdamar açıkladı

Süper Lig’in 16.haftasında oynanan Sivasspor-Galatasaray maçında düdük çalan maçın hakemi Erkan Özdamar, Sivassporluların tepkisini çeken gol iptali kararı ile ilgili konuştu.
Futbol - Futbol
29 Aralık 2022 - 23:41

Şenol Güneş: "Hiçbir oyuncu almıyoruz"

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Adana Demirspor'u 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, oyun olarak eksikleri olduğunu ama kazanmanın önemli olduğunu söyledi.
 - İki efsanenin son görüntüleri
29 Aralık 2022 - 23:29

Hayata gözlerini yuman Pele ve Maradona'dan geriye bu video kaldı

2020 yılında hayatını kaybeden Arjantinli efsane Diego Armando Maradona'dan sonra Pele de yaşam savaşına yenik düştü. Tarihin en büyük iki efsanesinin vedası, futbolseverleri derinden üzdü. İkiliden geriye bir televizyon kanalında yaptıkları futbol şovu kaldı.
Futbol - Futbol
29 Aralık 2022 - 22:30

Okan Buruk tartışmalı pozisyonu açıkladı!

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor'u 2-1 mağlup eden Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, yeni yıla lider girdikleri için mutlu olduklarını söyledi. Buruk, çok tartışılan pozisyon hakkında da açıklamalarda bulundu.
 - Kartal, Demir'i büktü!
29 Aralık 2022 - 21:50

Kartal, Demir'i büktü! Maç sonucu: Beşiktaş 1-0 Adana Demirspor

Süper Lig'in 16. hafta mücadelesinde Beşiktaş ile Adana Demirspor karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın canlı anlatımına ve detaylarına haberimizin içinden ulaşabilirsiniz.
Futbol - Futbol
29 Aralık 2022 - 21:40

Sivasspor'dan hakem tepkisi: Bizim gol neden iptal edildi?

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında DG Sivasspor'da Galatasaray’a 2-1 kaybedilen maç sonu teknik direktör Rıza Çalımbay hakem Erkan Özdamar’ın yanına giderek tepki gösterdi. Başkan Mecnun Otyakmaz da maç sonu TFF'ye çağrıda bulundu.
Futbol - Futbol
29 Aralık 2022 - 21:01

Galatasaray'da iki yıldız cezalı duruma düştü!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Sivasspor'u 2-1 devirerek 2022'yi lider kapattı. Cimbom zorlu deplasmanda üç puan çıkarsa da iki yıldızını kaybetti. Sarı-kırmızılılarda iki önemli isim gördükleri sarı kartlar sonucunda Ankaragücü maçında cezalı duruma düştüler.
 - Ezeli rakipler birbirine girdi!
29 Aralık 2022 - 20:37

Fenerbahçe'nin olay paylaşımına Galatasaray'dan cevap!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray'ın Sivasspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ettiği maçın ardından sosyal medya hesaplarından flaş bir paylaşım yaptı.. Sarı-lacivertlilerin bu paylaşımı kısa süre içerisinde büyük yankı uyandırırken Galatasaray'ın cevabı da gecikmedi.
Futbol - Futbol
29 Aralık 2022 - 20:11

Sivasspor-Galatasaray maçına damga vuran pozisyon: Gol neden iptal edildi?

Galatasaray, Sivas deplasmanında zor da olsa 2-1 kazandı. 27'de Dries Mertens ve 90+5'te Barış Alper Yılmaz'ın golleriyle 3 puanı alan sarı-kırmızılılar liderlik koltuğunu Fenerbahçe'den geri aldı. Sivasspor-Galatasaray karşılaşmasına 49. dakikada Fredrik Ulvestad'la bulduğu gol damga vurdu. Sivasspor, Ulvestad'ın golüyle beraberliği yakalasa da gol VAR kararı sonrasında gol iptal edildi. Golü neden iptal edildiği bir türlü anlaşılamadı. Futbolseverlerin merak ettiği sorunun cevabı bulundu.
 - Aslan 90+5'te kazandı!
29 Aralık 2022 - 19:05

Galatasaray 90+5'te kazandı! Maç sonucu: Demir Grup Sivasspor 1-2 Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'in 16. hafta mücadelesinde Galatasaray, Demir Grup Sivasspor'a konuk oldu. Karşılaşmada oldukça zorlanan sarı-kırmızılılar 90+5'te gelen golle zorlu deplasmanda üç puanla dönmeyi başardı ve zirvedeki yerini korudu. Galatasaray'a galibiyeti getiren goller Barış Alper Yılmaz ve Dries Mertens'den geldi. Sivasspor'un tek sayısını Erdoğan Yeşilyurt kaydetti.
Futbol - Futbol
29 Aralık 2022 - 18:14

Giresunspor son dakikada güldü

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Bitexen Giresunspor, Gaziantep FK'yı konuk etti. Karadeniz ekibi zorlu maçı 90+5'te attığı golle 2-1 kazandı. Giresunspor'a galibiyeti getiren goller Serginho ve Bajic'ten geldi. Gaziantep'in tek sayısını Veliu kaydetti.
Futbol - Futbol
29 Aralık 2022 - 14:08

Fatih Karagümrük maçında sakatlanan Edin Visca ameliyat oldu

Süper Lig’in 16.haftasında VavaCars Fatih Karagümrük maçında sakatlanan Trabzonsporlu Edin Visca'nın ameliyat edildiği açıklandı. Visca'nın sahalardan yaklaşık 2 ay uzak kalacağı öğrenildi.
Futbol - Futbol
28 Aralık 2022 - 22:31

Galatasaray'a Olimpiu Morutan piyangosu: Anlaşma sağlandı!

Galatasaray'ın İtalya İkinci Ligi ekibi Pisa'ya kiraladığı Olimpiu Morutan gösterdiği etkili performansla beğeni topladı. Pisa ve Galatasaray satın alma opsiyonu konusunda anlaştı. İki taraf 5 milyon 500 bin Euro'ya el sıkışsa da Pisa bu rakamı daha aşağı çekmek için temaslarda bulunuyor.
Futbol - Futbol
28 Aralık 2022 - 22:23

Jorge Jesus'tan milli takıma yeşil ışık: "Görüşmeye hazırım"

Fenerbahçe'nin tecrübeli teknik direktörü Jorge Jesus için Portekiz'den bomba bir iddia ortaya atıldı. Record gazetesi, tecrübeli teknik adamın Portekiz Milli Takımı için görüşmeye hazır olduğunu öne sürdü.
Futbol - Futbol
28 Aralık 2022 - 22:00

Fırtına, İstanbul'da yara aldı! Maç sonucu: Fatih Karagümrük 4-1 Trabzonspor

Dünya Kupası arası sonrası Spor Toto Süper Lig'e Fenerbahçe derbisi galibiyetiyle başlayan Trabzonspor, Fatih Karagümrük deplasmanında şok yaşadı. Fırtına, İstanbul ekibine 4-1 mağlup oldu. Karagümrük'e galibiyeti getiren goller Matteo Ricci, Ozdoev, Kouassi ve Borini'den geldi. Bordo-mavililerin golünü Marc Bartra kaydetti. İki takımda karşılaşmayı 10 kişi tamamladı.
Futbol - Futbol
28 Aralık 2022 - 21:34

Trabzonspor'da sakatlık şoku: Edin Visca 2 ay yok!

Trabzonspor'da uzun süreli sakatlıktan Fenerbahçe derbisinde dönen Edin Visca, Fatih Karagümrük deplasmanında bir kez daha sakatlanarak maça devam edemedi. Yıldız kanat oyuncusu ambulansla hastaneye götürüldü.
Futbol - Futbol
28 Aralık 2022 - 19:41

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler!

Fenerbahçe-Atakaş Hatayspor maçını yorumlayan Rıdvan Dilmen, İrfan Can Kahveci'nin performansını sert bir dille eleştirdi. Dilmen, Kahveci'ye ilk 11'de şans verilmemesi gerektiğini söyledi.
Futbol - Futbol
28 Aralık 2022 - 18:45

İstanbulspor 7 maç sonra kazandı

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında İstanbulspor, Kasımpaşa'yı konuk etti. Ligin dibine demir atan İstanbulspor, Kasımpaşa'yı 2-1 yenerek 7 maç aradan sonra galip geldi. Ev sahibine galibiyeti getiren goller Ethemi ve Kaan Gültekin'den geldi. Kasımpaşa'nın tek sayısını Petretta kaydetti.
Futbol - Futbol
28 Aralık 2022 - 18:45

Alanyaspor üç attı üç aldı

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Corendon Alanyaspor, Yukatel Kayserispor'u ağırladı. Alanyaspor karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. Ev sahibine galibiyeti getiren goller Koka, Yusuf Özdemir ve Efecan Karaca'dan geldi. Kayserispor'un tek sayısını Karimi kaydetti.
Futbol - Futbol
28 Aralık 2022 - 18:42

Futbolu bırakan Özer Hurmacı yeniden Bursaspor’da

Bursaspor Kulübü, 1.5 yıl önce futbolu bırakan Özer Hurmacı ile anlaşmaya vardı. Tecrübeli oyuncu, bu akşam yapılacak idmanda yeşil-beyazlı futbolcularla tanışacak.
 - 'Eksiklerimizi gidereceğiz'
28 Aralık 2022 - 16:29

Dursun Özbek'ten Galatasaraylılara transfer müjdesi: Eksiklerimizi gidereceğiz

Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük favorilerinden biri olan Galatasaray'da transfer harekatı başladı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek hem gelenler hem gidenler olacağını söyleyip, "Bazı eksikliklerimiz var, ihtiyaç olan noktalara transfer yapacağız. Finansal yapıyı da gözeterek gereken eksikliklerimizi gidereceğiz. Galatasaraylılar bu konuda endişe etmesin" mesajını verdi.
Başa Dön Sona Git