Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.MONDİHOME KAYSERİSPORYILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
20 Aralık 2022 - 17:50

Rüştü Reçber TFF'deki görevinden istifa etti

Türk futbolunun efsane isimleri Rıdvan Dilmen ve Rüştü Reçber "Şut ve Gol: Türk Futbol Tarihi Sergisi" etkinlikleri kapsamında söyleşiye katıldı. Reçber, söyleşinde TFF'deki görevinden istifa ettiğini açıkladı.
 - Bir an olsun yanından ayırmadı!
20 Aralık 2022 - 16:19

15 yıllık hayali gerçek oldu! Messi, Dünya Kupası'yla birlikte uyudu

Katar'da oynanan 2022 Dünya Kupası finalinde Arjanti'nin Fransa'yı devirmesinde büyük katkı sağlayan Lionel Messi, 15 yıllık hayalini gerçekleştirdi. Dünya Kupası'yla birlikte uyuyan Messi, o anlarını sosyal medya hesabından paylaştı, gönderiye yorum ve beğeni yağdı.
 - 'Dehaya yakışır bir veda'
20 Aralık 2022 - 15:35

Ronaldo tebrik etti! Arjantin'le Dünya Kupası'nı kazanan Lionel Messi için dikkat çeken sözler...

Arjantin'in 36 yıl aradan sonra kazandığı Dünya Kupası zaferinde başrolü oynayan Lionel Messi, kariyerinin en büyük hayaline kavuştu. Tüm dünyanın takdirini kazanan Messi'yi dünyaca ünlü yıldız futbolcu Ronaldo da tebrik etti.
 - Ölümden döndüler!
20 Aralık 2022 - 11:24

Arjantin kupa ile ülkesine geldi! Messi ve arkadaşları ölümden döndü

Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası’nı kazanan Arjantin Milli Takımı’nda futbolcular ülkelerinde üstü açık otobüsle şehir turu yaptıkları sırada ölümden döndü. Messi ve arkadaşları otobüsün yüksek bölümünde otururken bir anda elektrik kabloları çıktı. Yürekleri ağza getiren olayda hiçbir oyuncunun yara almamasının ardından kutlamalara yeniden devam edildi.
Futbol - Futbol
20 Aralık 2022 - 10:54

Dünya Kupası'ndan sonra Galatasaray hareket geçti! Finalde gol atan Arjantinli yıldıza kancayı attı

Son dakika haberi: Galatasaray, Arjantin milli takımı ile dünya kupası kazanan Angel Di Maria için harekete geçti. Sarı-kırmızılı takım uluslararası bir transfer şirketiyle anlaştığı ve özellikle sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncular ile ilgili bilgi aldığı belirtildi.
Futbol - Futbol
19 Aralık 2022 - 15:29

Fenerbahçe-İstanbulspor maçının hakemi belli oldu

Fenerbahçe ile İstanbulspor Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu'nda karşı karşıya gelirken, maçı yönetecek hakem de belli oldu.
Futbol - Futbol
19 Aralık 2022 - 14:46

Hakemi oyuncu ve taraftarların elinden polis kurtardı

İstanbul’da oynanan Sefaköy Kartalspor - Bağcılar Ateştuğla Spor maçında Sefaköy temsilcisinin oyuncu ve taraftarları, kararlarını beğenmedikleri hakeme tekme tokat saldırdı. O anlar kameralara saniye saniye yansıdı.
 - Dünya bu görüntüyü konuşuyor
19 Aralık 2022 - 09:17

Dünya Kupası'nda çok tartışılan görüntü: Lionel Messi'ye neden cübbe giydirildi? Sebebi ortaya çıktı

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası, Arjantin'in şampiyonluğu ile sona ererken Lionel Messi'ye giydirilen cübbe ise merak konusu oldu. Peki Messi'ye giydirilen cübbe ne anlama geliyor?
 - 'Bundan fazlasını isteyemem'
19 Aralık 2022 - 09:09

Dünya Kupası'nı kazanan Lionel Messi'den emeklilik açıklaması: Artık bundan fazlasını isteyemem

2022 Dünya Kupası'nda Fransa'yı penaltı atışları sonucu mağlup ederek mutlu sona ulaşan Arjantin'de kaptan Lionel Messi, ülkesinin elde ettiği zaferin baş mimarı oldu. Grup aşamasından finale kadar her turda gol atmayı başaran Messi, en büyük hayali olan Dünya Kupası'nı da kazanarak kariyerinin en büyük eksiğini tamamlamış oldu. Maçın ardından duygusal anlar yaşayan Messi'den emeklilik planlarıyla ilgili de dikkat çeken açıklamalar geldi.
 - KUPAYI ALDI, TARİHE GEÇTİ!
18 Aralık 2022 - 21:56

Lionel Messi hayali olan kupaya rekorlarla kavuştu!

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası finalinde Arjantin ile Fransa kupayı kazanmak için sahaya çıktı. Normal süresi 2-2, uzatma dakikaları ise 3-3 eşitlikle sona eren harika finalde kazananı penaltı atışları belirledi. Penaltı atışlarını 4-2 ile kazanan Arjantin, Dünya Kupası'nın sahibi oldu. Lionel Messi uzun süredir hayalini kurduğu kupaya sonunda kavuştu.
 - DÜNYA KUPASI ARJANTİN'İN!
18 Aralık 2022 - 20:49

Son dakika haberi: Dünya Kupası Arjantin'in oldu!

Son dakika spor haberi: Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nın sonuna gelindi. Final karşılaşmasında Arjantin ile Fransa kupayı kazanmak için sahaya çıktı. Normal süresi 2-2, uzatma dakikaları ise 3-3 eşitlikle sona eren harika finalde kazananı penaltı atışları belirledi. Penaltı atışlarını 4-2 ile kazanan Arjantin, Dünya Kupası'nın sahibi oldu!
Futbol - Futbol
18 Aralık 2022 - 17:25

Galatasaray'da Mauro Icardi müjdesi

Galatasaray, Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin dün İstanbul'a geldiğini ve bugün de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kontrollerinin ardından fizyoterapistler eşliğinde çalışmalarına devam ettiğini açıkladı.
Futbol - Futbol
17 Aralık 2022 - 20:06

Final maçında mekanın sahibi Arjantin!

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda oynanacak final maçı öncesinde Arjantin taraftarın yine stadyumda ağır basan taraf olacak.
 - Hırvatistan dünya üçüncüsü
17 Aralık 2022 - 19:47

Hırvatistan dünya üçüncüsü oldu! Maç sonucu: Hırvatistan 2-1 Fas

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası üçüncülük maçında yarı finalde Arjantin'e elenen Hırvatistan ile Fransa'ya kaybeden Fas karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede kazanan taraf 2-1 ile Hırvatistan oldu. 2018 Dünya Kupası'nda 2. olan Hırvatlar 2022 Dünya Kupası'nda da 3. olarak büyük bir başarıya imza attı.
Futbol - Futbol
17 Aralık 2022 - 18:16

Avustralya derbisinde skandal olaylar: Kaleciye metal kovayla vurdular!

Avustralya A-League'in 8. haftasında Melbourne City ile Melbourne Victory arasındaki derbi maçı, sahaya giren taraftarların futbolcu ve hakeme fiziksel saldırıda bulunması nedeniyle tatil edildi.
 - Oyuncular bir bir forma çıkarıyor
17 Aralık 2022 - 12:54

Arjantin-Fransa final maçının öncesinde Mers (Deve gribi) alarmı! Oyuncular bir bir forma çıkarıyor

Katar'da oynanacak Dünya Kupası finalinin öncesinde Mers yani Deve Gribi paniği yaşanıyor. Fransa ve Arjantin'in karşı karşıya geleceği final maçı öncesinde Fransa'da Upamecano ve Rabiot'nun ardından Kingsley Coman'da yüksek ateş şikayetinden ötürü finalde forma giyemeyecek. Sağlık ekipleri, 3 futbolcunun deve gribine yakalanmış olabileceğinden şüphelendiklerini dile getirdiler.
 - Arda Güler'e Ajax kancası
17 Aralık 2022 - 11:29

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'e Ajax kancası

Türk futbolunun ve Fenerbahçe'nin genç yıldızı 17 yaşındaki Arda Güler'e her geçen gün talipleri artıyor. Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına giren Güler'e Ajax'ın kancayı taktığı iddia edildi.
Futbol - Futbol
16 Aralık 2022 - 17:29

Nuri Şahin'den Galatasaray sözleri: Çok üzüldüm

Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin, kulübün hedefleri ve transferle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sezon başında oynanan Galatasaray maçıyla ilgili de konuşan Şahin, "En çok Galatasaray maçına üzüldüm. O maçta çok iyi oynadık, çok iyi hazırlanmıştık" diye konuştu.
 - İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan açıklama
16 Aralık 2022 - 16:44

Son dakika: Trabzsonspor-Fenerbahçe derbisi için karar

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşma öncesi yeni karar alındı. Buna göre İl Spor Güvenlik Kurulu, konuk takım taraftarının alınmayacağını açıkladı.
Futbol - Futbol
16 Aralık 2022 - 16:15

İspanya Milli Takımı'nda bir dönem sona erdi: Yıldız futbolcu Sergio Busquets takımdan ayrıldı

Dünya Kupası'ndan elenen takımlarda ayrılık furyası devam ediyor. Barcelona'nın yıldız futbolcularından Sergio Busquets, İspanya Milli Takımı'nı bıraktığını açıkladı.
 - Ronaldo Madrid'de
16 Aralık 2022 - 09:36

Cristiano Ronaldo'dan Real Madrid tesislerinde antrenman: Taraftarı heyecanlandıran gelişme

Kariyerinin en sıkıntılı dönemini yaşayan Cristiano Ronaldo'nun, Real Madrid'in tesislerinde bireysel antrenman yapması Los Galacticos taraftarını heyecanlandırdı. Daha önce Suudi ekibi Al-Nassr ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladığı iddia edilen futbolcunun İspanyol devi ile anlaşıp anlaşmayacağı merak konusu oldu.
Başa Dön Sona Git