Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.MONDİHOME KAYSERİSPORYILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
15 Aralık 2022 - 20:57

Arda Güler'in transfer bilmecesi çözüldü: Ali Koç ile anlaştık

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, transfer yasağını kaldırdıklarını ve Arda Güler'in bonservisindeki yüzde 20'lik hak için Fenerbahçe ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.
 - Son şampiyon finalde!
14 Aralık 2022 - 23:45

Son dakika spor haberi: Fransa, Fas'ı devirerek finalde Arjantin'in rakibi oldu!

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda ikinci finalist belli oldu. Son şampiyon Fransa, turnuvanın sürpriz ekibi Fas'ı zor da olsa 2-0 mağlup etmeyi başardı ve finalde Arjantin'in rakibi oldu. Fransa'ya galibiyeti getiren goller Theo Hernandez ve Kolo Muani'den geldi.
Futbol - Futbol
14 Aralık 2022 - 21:46

Beşiktaşlıları korkutan sakatlık: Romain Saiss maçı yarıda bıraktı!

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası yarı finalinde Fransa ile karşılaşan Fas'ta Romain Saiss, sakatlığı nedeniyle mücadeleye devam edemedi.
Futbol - Futbol
14 Aralık 2022 - 20:28

Lionel Messi'yi duygulandıran sözler: "Kimse bunu senden alamaz"

Katar'da düzenlenen 2022 FIFADünya Kupası'na Arjantin damga vurmaya devam ediyor... "Dünyanın en iyi futbolcusu kim?" tartışmalarının tekrar gündeme geldiği turnuvada Lionel Messi hayal ettiği kupayı alarak milli takım kariyerini noktalamak istiyor. Arjantin'in en son Hırvatistan'ı 3-0 mağlup ederek finale kaldığı karşılaşmanın ardından röportaj sırasında bir gazetecinin Lionel Messi'ye söylediği sözler yıldız futbolcuyu duygulandırdı.
Futbol - Futbol
14 Aralık 2022 - 20:23

Katar'da hayatını kaybeden gazeteci Grant Wahl'ın ölüm nedeni ortaya çıktı

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası sırasında hayatını kaybeden gazeteci Grant Wahl'ın ölüm nedeni belli oldu.
Futbol - Futbol
14 Aralık 2022 - 20:04

Galatasaray 'Yeni Fernando'sunu buldu!

Devre arasında takıma takviye yapmak isteyen Galatasaray'da gündeme sürpriz bir isim geldi. Aslan deneyimli futbolcuyu transfer listesine aldı.
Futbol - Futbol
14 Aralık 2022 - 19:58

Fenerbahçe'ye Diego Rossi piyangosu

Daha önce Beşiktaş'tan Emirhan İlkhan'ı kadrosuna katan İtalyan ekibi Torino'nun Fenerbahçe'den Diego Rossi ile ilgilendiği öne sürüldü. Torino'nun, Uruguaylı futbolcu için sarı-lacivertlilerin kapısını 7 milyon Euro'luk bir teklifle çalacağı iddia edildi.
Futbol - Futbol
14 Aralık 2022 - 18:56

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Tunceli'de öğrencilerle buluştu

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, taraftar derneklerinin düzenlediği "Çocuklar Üşümesin Projesi" kapsamında Tunceli'nin Pülümür ilçesindeki öğrencilerle bir araya geldi.
Futbol - Futbol
14 Aralık 2022 - 18:55

Erden Timur'dan çarpıcı açıklamalar: Transfer, Dembele, Icardi...

Galatasaray Sportif AŞ. Başkan Vekili Erden Timur, sezon sonunda şampiyon olacaklarına inandığını söyledi. Timur transfer çalışmalarına yönelik açıklamalarda da bulundu.
Futbol - Futbol
14 Aralık 2022 - 16:56

Dünya Kupası'na damga vuran Brezilyalı taraftarın kim olduğu ortaya çıktı

Katar'daki Dünya Kupası'nda Brezilya'nın Güney Kore maçında tribünlerde güzelliğiyle dikkat çeken Brezilyalı taraftarın kim olduğu ortaya çıktı. Çok sayıda kullanıcının merak ettiği Sambacı taraftarın adının Luana Meireles, mesleğinin ise doktorluk olduğu öğrenildi.
Futbol - Futbol
13 Aralık 2022 - 23:06

Lionel Messi rekoru kırdı, tarihe geçti!

Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Lionel Messi, Hırvatistan'a karşı attığı golle 11 gole ulaşıp Arjantin Milli Takım tarihinin Dünya Kupası'ndaki en golcü ismi oldu.
Futbol - Futbol
13 Aralık 2022 - 20:48

Galatasaray 4. hazırlık maçında da kazanamadı

Galatasaray, hazırlık maçında karşılaştığı İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Lazio'ya 2-1 yenildi.
Futbol - Futbol
13 Aralık 2022 - 19:48

Kabe'yi gördüğü anda gözyaşlarına hakim olamadı

Boks efsanesi Malik Abdülaziz (Mike Tyson), DJ Khaled'i umreye getirdi. Kabe'yi ilk kez gören Khaled duygusal anlar yaşarken gözyaşlarına hakim olamadı.
Futbol - Futbol
13 Aralık 2022 - 19:35

Beşiktaş'tan Fas'a Romain Saiss talebi

Beşiktaş, adalesinde hafif yırtık olan ve sakat olmasına rağmen maçlarda oynamaya devam eden Romain Saiss için Fas'a bir talepte bulundu. 
Futbol - Futbol
13 Aralık 2022 - 19:27

Sofiane Feghouli'nin Fatih Karagümrük'ten aldığı maaş şaşırttı!

Galatasaray'dan yıllık 3,8 milyon Euro kazanan Sofiane Feghouli'nin yeni takımı Fatih Karagümrük'teki maaşı şaşırttı.
Futbol - Futbol
13 Aralık 2022 - 19:20

Lionel Messi heykeli gündem oldu

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Arjantin'i destekleyen Hintli futbolseverler, Lionel Messi'nin heykelini yaptı. Messi'yi hiç benzemeyen heykel gündem oldu.
Futbol - Futbol
13 Aralık 2022 - 19:14

Kötü haberi Acun Ilıcalı verdi: Fenerbahçe'den transfer edilmişti

Acun Ilıcalı sahibi olduğu Hull City'de forma giyen Dimitrios Pelkas'ın sakatlığına yönelik bir açıklama yaptı.
Futbol - Futbol
13 Aralık 2022 - 18:05

'Kuracı maymun Kent' Arjantin-Hırvatistan maçının galibini seçti

Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de çektiği kuraların çıkmasıyla ünlenen gibon türü 'Kent' isimli maymun, bu akşam, 2022 FIFA Dünya Kupası'nın yarı final maçında, Arjantin ile karşılaşacak Hırvatistan'ın galip geleceğini seçti.
Futbol - Futbol
13 Aralık 2022 - 17:56

Vitor Pereira'nın yeni adresi belli oldu: Resmen açıklandı!

Türkiye'de Fenerbahçe'yi 2 ayrı dönemde çalıştıran ve başarılı olamayan Portekiz teknik adam Vitor Pereira, Brezilya ekibi Flamengo'nun yeni teknik direktörü oldu.
 - 'Olumlu sonuç alamadık'
13 Aralık 2022 - 14:52

TFF Başkanı Büyükekşi'den yabancı hakem açıklaması: Olumlu sonuç alamadık

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig maçlarına yabancı VAR hakemi getirmek için görüştükleri ülkelerden olumsuz cevap aldıklarını açıkladı. Sahada görev yapan hakemlerin genel anlamda başarılı performans sergilediğini ancak bazı maçlarda hataların yaşandığını kabul eden Büyükekşi, hakemleri eğiterek mükemmel hale getirmeyi amaçladıklarını dile getirdi.
 - İlk 'altın' Fenerbahçe'nin!
13 Aralık 2022 - 10:33

Twitter'da yeni dönem başladı, Fenerbahçe 'altın tik'i kaptı

Elon Musk'ın satın almasının ardından radikal değişikliklerin yaşandığı Twitter'da 'altın tik' uygulaması başladı. Başta Musk'ın şirketleri Twitter, Tesla ve Space X'in kullandığı 'sarı renkli tik'i Türkiye'de alan ilk kulüp Fenerbahçe oldu.
Başa Dön Sona Git