Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.MONDİHOME KAYSERİSPORYILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
11 Aralık 2022 - 19:17

Galatasaray'da Patrick van Aanholt krizi: Teklifi reddetti!

Galatasaray, ara transfer dönemi öncesi yabancı oyuncu kontenjanında yer açmak için harekete geçti. Bu doğrultuda öncelik iki isme verildi: van Aanholt ve Seferovic...
Futbol - Futbol
11 Aralık 2022 - 19:01

Cristiano Ronaldo'dan veda: En büyük hayalimdi, rüya bitti...

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Fas'a 1-0 yenilerek elenen Portekiz'de gözler dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'nın üzerindeydi... Dünya Kupası hayaline veda etmek zorunda kalan Ronaldo, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaparak, "Arkadaşlarıma ve ülkeme sırtımı hiçbir zaman dönmedim. Ancak rüya bitti" ifadelerini kullandı.
Futbol - Futbol
11 Aralık 2022 - 17:34

Okan Buruk: Mertens'i oğlum Ali Yiğit önerdi

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 2022 Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig'de verilen araya iyi bir şekilde girmelerinin önemli olduğunu söyledi. Buruk, transfer konusunda da açıklamalarda bulundu.
 - 'Ronaldo'yu küçümseyemezsin'
11 Aralık 2022 - 12:03

Ronaldo'nun kız arkadaşından Portekiz teknik direktörü Santos'a zehir zemberek sözler

Fas'a 1-0 yenilerek Dünya Kupası'na veda eden Portekiz'de, dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo'nun maç sonu gözyaşları gündeme otururken kız arkadaşı Georgina Rodrigez'den, teknik direktör Fernando Santos'a tepki geldi. Tecrübeli teknik adamın yanlış karar verdiğini savunan Georgina, "Dünyanın en güçlü oyuncusunu küçümseyemezsiniz" dedi.
Futbol - Futbol
11 Aralık 2022 - 00:00

Son dakika! İngiltere'yi deviren Fransa adını yarı finale yazdırdı

Son dakika haberi: 2022 Dünya Kupası çeyrek final maçında, İngiltere'yi 2-1 mağlup eden Fransa adını yarı finale yazdırdı. Fransa yarı final mücadelesinde Portekiz'i eleyerek tarih yazan Fas ile karşı karşıya gelecek.
Futbol - Futbol
10 Aralık 2022 - 21:27

Arjantin-Hollanda maçına soruşturma

FIFA, Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası çeyrek finalinde dün oynanan Arjantin-Hollanda maçında yaşanan olaylar için soruşturma başlattı.
Futbol - Futbol
10 Aralık 2022 - 21:26

Romain Saiss sakatlandı: Maçı yarıda bıraktı!

Fas Milli Takımı'nın kaptanı ve Beşiktaş'ın tecrübeli stoperi Romain Saiss, Portekiz maçında sakatlandı ve oyunu sedyeyle terk etti.
 - Fas tarihe geçti!
10 Aralık 2022 - 19:49

Fas tarihe geçti! Portekiz'i de devirip yarı finale yükseldiler

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası çeyrek final mücadelesinde turnuvanın sürpriz takımlarından Fas, Portekiz ile karşı karşıya geldi. Fas, Youssef En-Nesyri'nin tek golüyle maçı kazanmayı bildi ve yarı finale yükselerek büyük bir başarıya imza attı ve tarihe geçti. Fas'ın yarı finaldeki rakibi İngiltere-Fransa eşleşmesinin galibi olacak.
Futbol - Futbol
10 Aralık 2022 - 19:04

Weghorst ve Messi arasında ne yaşandı? Messi 'aptal' mı dedi?

Arjantin'in dünyaca ünlü yıldızı Lionel Messi'nin hedefindeki isim Wout Weghorst'tan açıklama geldi. Hollandalı golcü, "Messi bana saygısızlık yaptı." dedi. İkili arasında neler oldu? Kun Aguero ile bir gazeteci yaşananları anlattı.
Futbol - Futbol
10 Aralık 2022 - 18:51

Fenerbahçe hazırlık maçında rahat kazandı

Spor Toto Süper Lig’e verilen Dünya Kupası arasında Fenerbahçe, Salernitana ile oynadığı hazırlık maçında sahadan 3-0 galip ayrıldı.
 - Arjantin yarı final biletini kaptı!
10 Aralık 2022 - 00:45

Muhteşem maça muhteşem son: Arjantin yarı final biletini kaptı!

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası çeyrek final mücadelesinde Arjantin ile Hollanda karşı karşıya geldi. Arjantin'in 2-0 öne geçtiği maçta Beşiktaşlı Wout Weghorst oyuna girdi ve attığı 2 golle skoru eşitledi. Uzatma dakikalarında skor değişmedi ve penaltı atışlarında Arjantin turu geçen taraf oldu.
Futbol - Futbol
09 Aralık 2022 - 22:53

Arda Güler'in tapusu alındı: İşte bonservis bedeli...

Fenerbahçe, 2019 yılında Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı genç yıldız Arda Güler'in %20’lik sonraki satıştan pay hakkı için anlaşma sağladı.
Futbol - Futbol
09 Aralık 2022 - 22:00

Brezilya'da istifa: Tite görevinden ayrıldı

Brezilya'da teknik direktör Tite görevine veda ettiğini duyurdu.
Futbol - Futbol
09 Aralık 2022 - 21:49

Hatayspor, Burak Bekaroğlu'nu kadrosuna kattı

Hatayspor, Fatih Karagümrük'te forma giyen Burak Bekaroğlu'na kadrosuna kattı.
 - Hüngür hüngür ağladı!
09 Aralık 2022 - 21:19

Neymar önce tarihe geçti, sonra hüngür hüngür ağladı!

Neymar'dan Hırvatistan'a tarihi gol... 30 yaşındaki süper yıldız, Güney Kore'ye attığı golle Pele ve Ronaldo'dan sonra 3 farklı Dünya Kupası'nda gol atan 3. Brezilyalı futbolcu olmuştu. Neymar, Hırvatistan'a uzatmanın 105. dakikasında attığı golle Brezilya'nın Dünya Kupaları'nda Pele'yi yakaladı. Neymar ayrıca Dünya Kupalar'ında 8. kez gol sevinci yaşadı.
Futbol - Futbol
09 Aralık 2022 - 21:15

Ziraat Türkiye Kupası'nda maç programı belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. eleme turu maçlarının programı açıklandı.
 - İlk yarı finalist Hırvatistan oldu!
09 Aralık 2022 - 20:40

İlk yarı finalist Hırvatistan oldu!

Son dakika spor haberi: Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası çeyrek final mücadelesinde turnuvanın favorilerinden Brezilya, karşısında çok dirençli bir Hırvatistan buldu. Zorlu maçın normal süresi 0-0 uzatma dakikaları da 1-1 eşitlikle geçildi. Sambacıların golünü Neymar, Hırvastistan'ın golünü ise Petkovic kaydetti.
Futbol - Futbol
09 Aralık 2022 - 18:06

Bafetimbi Gomis'ten Mauro Icardi yorumu: Daha çok gol atacak

Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis, takım içinde saygı çerçevesinde rekabet ederek iyi antrenmanlar yapmaları durumunda şampiyonluk yolunda ilerleyeceklerini söyledi.
 - Acun'dan 'gelecek' planı
09 Aralık 2022 - 17:11

Acun Ilıcalı, 'gelecek' planını açıkladı: Yeni takım satın alıyor

İngiltere Championship ekibi Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, futbol yatırımlarına devam etmek istediğini söyledi. Genç yeteneklerin gelişmesine yardımcı olabilecek bir takım almayı planladığını belirten Ilıcalı, "Bu benim başka bir hayalim ve bunu gerçekleştirmeye çalışıyorum. Umarım başarabiliriz" dedi.
Futbol - Futbol
09 Aralık 2022 - 16:12

Son dakika! TFF, olaylı İzmir derbisindeki kararını açıkladı: İki takım da hükmen mağlup

Son dakika haberi: TFF, olaylı İzmir derbisi ile ilgili kararını açıkladı. Buna göre genel kurul, Göztepe ve Altay'ı hükmen mağlup ilan etti.
 - Öfkeyle kalktı zararla oturdu
09 Aralık 2022 - 09:36

Galatasaray'da gözler FIFA'nın kararına çevrildi: Muslera, derbide de forma giymeyebilir

Dünya Kupası'nda karşılaştığı Gana mücadelesinin ardından yaşanan olaylar sonrası FIFA tarafından Gimenez, Cavani ve Godin ile birlikte soruşturma başlatılan Muslera'nın alması beklenen ceza merak konusu oldu. Galatasaray'ın başarılı file bekçisin hakeme fiziksel müdahalesi nedeniyle "bireysel disiplin cezası" alması durumunda Süper Lig'de de forma giyemeyeceği ortaya çıktı. Bu durumda Fenerbahçe ile oynanacak derbi maçı zora giren Muslera'nın Trabzonspor derbisine yetişip yetişmeyeceği cezanın miktarına bağlı olacak.
Başa Dön Sona Git