Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.MONDİHOME KAYSERİSPORYILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
09 Aralık 2022 - 09:24

Jorge Jesus istedi, Fenerbahçe bombayı patlattı! Yıldız ismin bonservis bedeli belli oldu

Fenerbahçe ara transfer dönemi başlamadan çalışmalarını hızlandırdı. Jorge Jesus’un talebi doğrultusunda çalışmalarını hızlandıran sarı lacivertli ekip, Süper Lig’de birçok takımın radarında olan genç yıldız ile anlaşma sağladı.
Futbol - Futbol
09 Aralık 2022 - 08:36

Dünya Kupası’nda çeyrek final heyecanı: Yarı finalistler belli oluyor

Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası’nda sıra çeyrek finale geldi. Arjantin ile Hollanda, Hırvatistan ile Brezilya yarı finale çıkmak için sahaya çıkıyor. Karşılaşmadan galip ayrılan taraflar yarı finalde birbirleri ile eşleşecek.
Futbol - Futbol
08 Aralık 2022 - 16:51

Burak Yılmaz futbolu bırakacağı takımı açıkladı

Kariyerine Hollanda ligi ekiplerinden Fortuna Sittard'da devam eden milli futbolcu Burak Yılmaz, gelecek planlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye'ye geri dönmeyi düşünmediğini söyleyip futbolu bırakacağı takımı açıklayan tecrübeli futbolcu, futbol kariyerini sonlandırdıktan sonra ise teknik direktör olmayı istediğini dile getirdi.
Futbol - Futbol
08 Aralık 2022 - 16:20

Portekiz'den Cristiano Ronaldo açıklaması: Dünya Kupası kampından ayrılıyor mu?

Geçtiğimiz günlerde oynanan İsviçre maçına yedek olarak çıkan Cristiano Ronaldo için ayrılık iddiaları gündeme geldi. Portekiz Federasyonu'ndan açıklama geldi.
Futbol - Futbol
08 Aralık 2022 - 11:24

Fenerbahçe’de yıldız golcünün sakatlığı ciddi! Koltuk değnekleriyle yürüyor, sezonu kapatabilir

Fenerbahçe’nin Rayo Vallecano ile oynadığı hazırlık maçında sol ayak bileği ve dizinden ciddi şekilde sakatlanan Joao Pedro’nun sakatlığının ciddi olduğu öğrenildi. Yıldız golcünün koltuk değnekleriyle yürüdüğü öğrenilirken sezonu kapatma ihtimali bile bulunuyor.
Futbol - Futbol
08 Aralık 2022 - 11:17

Galatasaray'da yüzleri güldüren gelişme! Transfer teklifi için geliyorlar

Devre arasında yeni bir transfer harekatına çıkacak olan Galatasaray'da sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Büyük umutlarla transfer edilen genç oyuncuya yapılan teklif yüzleri güldürdü.
Futbol - Futbol
07 Aralık 2022 - 16:02

Belçika'nın 'altın çocuğu' Eden Hazard milli takıma veda etti

Belçika futbolunun altın jenerasyonundaki yıldızların arasında başı çeken Eden Hazard, fiyaskoyla sonlanan 2022 Dünya Kupası'nın ardından milli takımı bıraktığını duyurdu.
 - Son noktayı koydu
07 Aralık 2022 - 13:18

Cristiano Ronaldo'dan transfer açıklaması! Son noktayı koydu

2022 Dünya Kupası'nda çeyrek finale çıkıp yoluna dolu dizgin giden Portekiz'in kaptanı Cristiano Ronaldo'nun geleceği merak konusu. Adı bir süredir Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de aralarında olduğu pek çok takımla anılan yıldız futbolcu, Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'a 500 milyon Euro karşılığında transfer olacağı iddiaları hakkında konuştu.
Futbol - Futbol
07 Aralık 2022 - 09:53

İtalyan devleri sıraya girdi…Ferdi Kadıoğlu’nun bonservis bedeli dudak uçuklattı!

Fenerbahçe’de gösterdiği performans ile göz dolduran ve İtalyan devlerinin radarına giren Ferdi Kadıoğlu’nun bonservis bedeli belli oldu. Devre arasında gelen teklifleri kapatan sarı lacivertliler genç yıldız için 25 milyon euro bonservis bedeli belirledi.
Futbol - Futbol
07 Aralık 2022 - 00:09

Dünya Kupası'nda çeyrek final eşleşmeleri belli oldu

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda çeyrek final eşleşmeleri belli oldu. Çeyrek finalin en dikkat çeken maçı Fransa-İngiltere mücadelesi oldu.
Futbol - Futbol
06 Aralık 2022 - 23:33

Portekiz farklı kazandı, çeyrek finale yükseldi

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası son 16 turu mücadelesinde Portekiz, İsviçre ile karşı karşıya geldi. Cristiano Ronaldo'nun yedek kulübesinde başladığı maça Gonçalo Ramos damga vurdu. İsviçre'yi rahat bir oyunla 6-1 mağlup eden Portekiz çeyrek finale yükseldi.
Futbol - Futbol
06 Aralık 2022 - 22:55

Okan Buruk protestoları yorumladı, taraftara seslendi

Hazırlık maçında Villarreal’e 4-3 kaybeden Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk maçın ardından açıklamalarda bulundu. Üzüldükleri bir sonuç olduğunu söyleyen Buruk, akademi oyuncularının ise yüzlerini güldürdüklerini ifade etti. Buruk, ayrıca oyunculara taraftarın gösterdiği tepkiler için de konuştu.
Futbol - Futbol
06 Aralık 2022 - 22:10

Dostluk maçında gergin anlar: Kerem Aktürkoğlu çok sinirlendi!

Galatasaray, hazırlık maçında Nef Stadyumu’nda Villarreal’i konuk etti. Mücadele Villarreal’in 4-3'lük üstünlüğü ile tamamlandı. Dostluk maçında Villarrealli oyuncunun yaptığı sert faul tepki çekti. Sakatlık tehlikesi geçiren Kerem Aktürkoğlu faul sonrası çok sinirlendi.
 - Türk Polisi felakete engel oldu!
06 Aralık 2022 - 22:04

Fas-İspanya maçı öncesinde arbede yaşandı: Türk Polisi felakete engel oldu!

Katar'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda Fas ile İspanya arasında oynanan son 16 turu karşılaşması öncesinde Faslı taraftarlarla, güvenlik güçleri arasında arbede yaşandı.
 - Fas tarih yazdı!
06 Aralık 2022 - 20:27

Fas tarih yazdı: İspanya'yı penaltılarda devirdi!

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası son 16 turu mücadelesinde Fas ile İspanya karşı karşıya geldi. Normal süresi ve uzatma dakikaları golsüz eşitlikle sona eren karşılaşmayı penaltı atışları sonucunda Fas kazandı ve çeyrek finale yükselen taraf oldu.
Futbol - Futbol
06 Aralık 2022 - 20:05

Avrupa'nın devleri Enes Ünal için yarışıyor!

La Liga'da geçtiğimiz sezon attığı goller ve gösterdiği etkili performansla Getafe'yi kümede tutan ve gollerine bu sezon da devam eden Enes Ünal'ın ismi Atletico Madrid ile anılıyor. İspanya basını, 25 yaşındaki milli santrfor için Madrid'in yanı sıra Juventus'un da resmi teklif yaptığını ve Getafe'nin kararının beklendiğini yazdı.
Futbol - Futbol
06 Aralık 2022 - 19:29

Beşiktaş idmanında talihsiz sakatlık: Gözyaşlarını tutamadı!

Beşiktaş, Katar 2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen arada çalışmalarına Antalya kampında yaptığı günün ikinci antrenmanıyla devam etti. Siyah-beyazlılarda omzundan sakatlanan Oğuzhan Akgün, antrenmana devam edemedi.
Futbol - Futbol
06 Aralık 2022 - 19:03

Abdullah Avcı'dan Fenerbahçe maçı ve transfer sözleri

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe maçıyla çıkış yakalamak istediklerini belirterek, zihinsel olarak hem biz hem de şehrin yüksek motivasyona ulaşacağını söyledi.
Futbol - Futbol
06 Aralık 2022 - 18:47

Galatasaray resmen açıkladı: Yunus Akgün'ün sözleşmesi uzatıldı!

Son dakika spor haberi: Galatasaray, altyapısından yetişen genç kanat oyuncusu Yunus Akgün'ün sözleşmesinin iyileştirilerek uzatıldığını açıkladı.
Futbol - Futbol
06 Aralık 2022 - 18:34

TFF Fair Play ekim ayı ödülleri belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu, Fair Play/Adil Oyun ekim ayı ödüllerinin sahiplerini açıkladı.
Futbol - Futbol
05 Aralık 2022 - 23:55

Sambacılar zorlamadan çeyrek finale yükseldi! Maç sonucu: Brezilya 4-1 Güney Kore

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası’nda Son 16 Turu’nda Brezilya, Güney Kore’yi 4-1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Sambacılar, çeyrek finalde Hırvatistan’ın rakibi oldu.
Başa Dön Sona Git