Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.MONDİHOME KAYSERİSPORYILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
05 Aralık 2022 - 22:12

Yunus Akgün imzayı atıyor: Anlaşma sağlandı!

Galatasaray, takımın en az kazanan isimlerinin başında gelen genç yıldızı Yunus Akgün ile sözleşme uzatma konusunda anlaşmaya vardı.
Futbol - Futbol
05 Aralık 2022 - 22:03

Galatasaray'ın kapısından dönen Evander rekor bedelle transfer oldu: İşte yeni takımı...

Yaz transfer döneminde adı sık sık Galatasaray ile anılan Evander'in yeni adresi belli oldu.
Futbol - Futbol
05 Aralık 2022 - 21:53

Okan Buruk, Cristiano Ronaldo sorusuna cevap verdi

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, kulüp televizyonunda soruları cevapladı İkinci başkan Metin Öztürk'ün Cristiano Ronaldo sorusuna ise Buruk, "Maçı var, gelemiyor başkanım" ifadelerini kullandı.
Futbol - Futbol
05 Aralık 2022 - 20:58

Ronaldo Nazario bugün oynasa kaç milyon Euro ederdi? Bu sorunun cevabı bulundu!

Şimdiye kadar bir futbolcuya ödenen en yüksek bonservis bedeli Brezilyalı yıldız Neymar'a ait... Neymar 2017 yazında Barcelona'dan PSG'ye 222 milyon Euro'luk serbest kalma bedeli ödenerek transfer olmuştu. Peki Ronaldo Nazario, Maradona, Van Basten ya da Platini gibi futbolun efsane isimlerinin güncel piyasa değeri ne kadar olurdu? Özel bir algoritmayla bu sorunun cevabı bulundu.
Futbol - Futbol
05 Aralık 2022 - 20:31

Hırvatistan, Japonya'yı penaltılarda devirdi!

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası son 16 turu mücadelesinde Japonya ile Hırvatistan karşı karşıya geldi. Normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1 sona eren mücadelede tur atlayan taraftı penaltı atışları belirledi. Hırvatistan penaltı atışlarını 3-1 kazanarak çeyrek finale yükseldi ve Brezilya'nın rakibi oldu.
Futbol - Futbol
05 Aralık 2022 - 19:54

Adnan Polat'tan Dursun Özbek'e destek

Galatasaray'ın eski başkanlarından Adnan Polat, tekrar başkan olmak istemediğini söyledi. Sarı-kırmızılı takımın başkanı Dursun Özbek'e destek olunması gerektiğini belirten Adnan Polat, "Geldiği günden beri çok iyi işler yaptı. Bir kere iç barışı sağlaması çok önemli. Camianın Dursun Özbek'i destekleyip arkasında durması lazım." ifadelerini kullandı.
Futbol - Futbol
05 Aralık 2022 - 19:46

Kylian Mbappe alkollü içki logosu önünde poz vermeyi reddetti!

Fransa Milli Futbol Takımı'nın süper yıldızı Kylian Mbappe, Katar'da süren Dünya Kupası kapsamındaki bir etkinlikte objektiflere poz verirken, alkollü içki markasının logosunu arka platformdan kaldırttı.
Futbol - Futbol
05 Aralık 2022 - 19:28

FIFA'dan dört Uruguaylı futbolcuya soruşturma: Fernando Muslera da listede...

FIFA, Uruguay Futbol Federasyonu ve dört oyuncusuna disiplin soruşturması açtı. Listede Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera da var.
Futbol - Futbol
05 Aralık 2022 - 19:08

TFF binasına saldıran sanıklar hakim karşısına çıktı

Beykoz’da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) binasına yönelik silahlı saldırıya ilişkin 19 müştekiyi “kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan yargılanan biri tutuklu 2 sanık hakim karşısına çıktı. Duruşmaya eski milli futbolcu, Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop da katıldı. Mahkemede hakimin sorusu sonrası kahkaha atan tutuklu sanık, "Çok büyük bir tesadüf" ifadelerini kullandı.
 - İngiliz yıldızı sarsan olay
05 Aralık 2022 - 16:54

Sterling'i sarsan olay! Dünya Kupası'nı bırakıp apar topar ailesinin yanına döndü

2022 Dünya Kupası'nda mücadele eden İngiltere Milli Takımı'nın en büyük kozlarından biri olan Raheem Sterling, ailesinden gelen haberle sarsıldı. Yıldız futbolcu, evine ailesi içerideyken silahlı saldırgan girmesi sebebiyle Katar'dan ayrılıp ülkesine döndü.
 - 500 milyon euroluk imza
05 Aralık 2022 - 14:50

Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu: Al-Nassr'la 2,5 yıllık sözleşme

İngiliz devi Manchester United ile sözleşmesi karşılıklı feshedilen Cristiano Ronaldo'nun, Suudi ekibi Al-Nassr ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladığı iddia edildi. Portekizli futbolcunun Dünya Kupası'nın ardından yeni takımına imza atacağı ve yıllık 200 milyon euro kazanacağı belirtildi.
Futbol - Futbol
05 Aralık 2022 - 00:35

Senegal'i rahat geçen İngiltere, çeyrek finalde Fransa'ya rakip oldu

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nın son 16 turu karşılaşmasında İngiltere ile Senegal karşı karşıya geldi. Favori olduğu maçta rakibini 3-0 mağlup eden İngilizler, adını çeyrek finale yazdıran taraf oldu.
Futbol - Futbol
04 Aralık 2022 - 21:23

Caner Erkin sürprizi: Eski takımına geri dönüyor!

Fatih Karagümrük ile yolları ayrılan Caner Erkin için bomba bir iddia ortaya atıldı. Tecrübeli sol bek eski kulübüne geri dönüyor...
 - Maçı elinde kırıkla yönetti!
04 Aralık 2022 - 19:59

Eli kırılan hakem bandajla maçı yönetti

Süper Amatör Lig B Gurubu maçında Bursa'nın İnegöl ilçesinde oynanan Osmaniyespor, Tütünspor maçında futbol sahalarında ender gelişen bir olay yaşandı. Karşılaşmanın orta hakemi 86. dakikada sakatlandı. Maçta 4. hakem olmayınca Hakem Gürkan Doğan maçın son bölümlerini elinde sargıyla yönetmek zorunda kaldı.
Futbol - Futbol
04 Aralık 2022 - 19:45

Fransa rahat kazandı, çeyrek finale yükseldi! Maç sonucu: Fransa 3-1 Polonya

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası son 16 turu mücadelesinde D Grubu'nu lider tamamlayan Fransa, C Grubu'nu ikinci sırada bitiren Polonya ile karşılaştı. Son Dünya Şampiyonu Fransa, Polonya'yı rahat bir oyunla 3-1 devirdi ve çeyrek final biletini kaptı.
Futbol - Futbol
04 Aralık 2022 - 19:23

Mauro Icardi ülkesine gitti

Dünya Kupası arasına girilmeden önce formunu yakalayan Mauro Icardi, yaşadığı talihsiz sakatlığın arından tedavisinin ilk bölümü için ülkesi Arjantin’e gitti.
Futbol - Futbol
04 Aralık 2022 - 19:08

Lucas Torreira İtalya yolcusu: Menajeri açıkladı!

Galatasaray'da Fernando'dan sonra yaşanan 6 numara sorununu çözen ve sezon başından bu yana gösterdiği performansla dikkat çeken Lucas Torreira'nın geleceğiyle ilgili menajerinden flaş açıklamalar geldi. Torreira, Uruguay'ın Dünya Kupası kadrosunda da yer aldı ancak süre alamadan turnuvayı tamamladı.
Futbol - Futbol
04 Aralık 2022 - 18:56

Vincent Aboubakar bombası: Geri dönüyor!

Dünya Kupası'nda oynanan Sırbistan ve Brezilya maçlarında gösterdiği performansla dikkat çeken Beşiktaş'ın eski futbolcusu Vincent Aboubakar, Süper Lig devinin radarına girdi. Golcü transferi yapmak isteyen Fenerbahçe, Kamerunlu futbolcu ve menajeriyle görüşmelere başladı.
Futbol - Futbol
04 Aralık 2022 - 18:49

Süper Lig'de sürpriz ayrılık: Sözleşmesi feshedildi!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden VavaCars Fatih Karagümrük'te tecrübeli futbolcu Caner Erkin ile yollar ayrıldı.
 - "Hafızalardan silinmiş değil"
04 Aralık 2022 - 17:43

Ahmet Ağaoğlu'ndan Ali Koç'a cevap

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Ağzımızdan çıkan ifadelerin taraftarı tahrik edici değil sakinleştirici, futbolun güzelliklerini görmeye ve yaşamaya yönlendirici olması lazım." dedi.
Futbol - Futbol
04 Aralık 2022 - 00:08

Arjantin çeyrek finalde! Maç sonucu: Arjantin 2-1 Avustralya

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası’nda Son 16 Turu’nda Arjantin, Avustralya’yı 2-1 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı.
Başa Dön Sona Git