Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜCORENDON ALANYASPORKASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.MONDİHOME KAYSERİSPORMKE ANKARAGÜCÜYILPORT SAMSUNSPORVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
09 Kasım 2022 - 19:47

Kalesinden koştu, hatalı gol yiyen rakibini teselli etti

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur mücadelesinde Ankaraspor'u konuk eden Giresunspor evinde 0-2 geriye düştüğü maçı 90+3'te bulduğu golle 3-2 kazanmayı başardı. Giresunspor adını 5. tura yazdırırken, Ankaraspor'un 18 yaşındaki kalecisi Bayram Kılıç'ın gözyaşları maça damga vurdu. Giresunspor'un tecrübeli kalecisi Ferhat Kaplan, yediği 3. golden sonra gözyaşlarını tutamayan genç meslektaşının yanına kadar giderek onu teselli etti.
Futbol - Futbol
09 Kasım 2022 - 19:36

Gerard Pique'den tarihi veda: Oyuna giremeden kırmızı kart gördü!

İsmi Katalan Barcelona ile özdeşleşen Gerard Pique, futbol kariyerine nokta koydu. Başarılı stoperin son maçı ise dramatik oldu. 35 yaşındaki oyuncu, yedek kulübesinde kırmızı kart gördü ve son maçında forma giyemeden jübilesini yaptı.
Futbol - Futbol
09 Kasım 2022 - 19:28

Mehmet Büyükekşi'den yabancı hakem açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, bazı projelerinin olduğunu söyleyerek, "Bunları hayata geçirebilmek için dışardan birtakım eklemeler yapmayı planlıyoruz. Bulabilirsek yurt dışından VAR hakemi getirmeyi planlıyoruz" dedi.
Futbol - Futbol
09 Kasım 2022 - 19:22

Dursun Özbek'ten Mauro Icardi sözleri: Bonservisi alınacak mı?

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Paris Saint Germain'in satmak istemesi ve ekonomik şartların elverişli olması durumunda Arjantinli golcü Mauro Icardi'nin bonservisini alabileceklerini söyledi.
Futbol - Futbol
09 Kasım 2022 - 19:15

Galatasaray'dan sakatlık açıklaması: Mathias Ross sahalardan ne kadar uzak kalacak?

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda Ofspor ile oynadıkları maçta sakatlanan Danimarkalı defans oyuncusu Mathias Ross'un sağlık durumuyla ilgili bir açıklama paylaştı.
Futbol - Futbol
09 Kasım 2022 - 19:13

Antalyaspor üç golle turladı

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur mücadelesinde Fraport TAV Antalyaspor, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Pendikspor'u 3-0 yenerek tur atladı.
Futbol - Futbol
08 Kasım 2022 - 23:40

Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe sözleri: Böyle saçma sapan şeyler görmedim!

Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı konuk olduğu TV100 kanalında çarpıcı açıklamalarda bulunurken Fenerbahçe iddialarına da cevap verdi.
Futbol - Futbol
08 Kasım 2022 - 22:59

Mauro Icardi ve Wanda Nara barıştı mı? Maçı birlikte izlediler!

Galatasaray'ın Arjantinli yıldız golcüsü Mauro Icardi ile bir dargın bir barışık bir ilişki yaşayan Wanda Nara, Ofspor maçını birlikte izledi. Bu görüntüler ikilinin barıştığı yorumlarına neden oldu.
 - Aslan zor da olsa turladı!
08 Kasım 2022 - 22:45

Aslan zor da olsa turladı! Maç sonucu: Galatasaray 2-1 Ofspor

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur mücadelesinde Galatasaray, Yeşilyurt D.Ç Ofspor'u konuk etti. Sarı-kırmızılılar gol bulmakta bir hayli zorlandığı mücadeleyi 2-1 kazanarak tur atlamayı başardı. Cimbom'a turu getiren goller Seferovic ve Berkan Kutlu'dan geldi. Ofspor'un tek sayısını Miraç Türkyılmaz kaydetti.
Futbol - Futbol
08 Kasım 2022 - 20:46

Adana Demirspor son dakika golüyle turladı!

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Spor Toto Süper Lig ekibi Adana Demirspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Eşin Group Nazilli Belediyespor'u 4-3 yenerek tur atlayan taraf oldu.
Futbol - Futbol
08 Kasım 2022 - 20:19

Napoli'yi Kim Min-Jae korkusu sardı

Sezon başında Fenerbahçe’den İtalya Serie A'nın güçlü ekiplerinden Napoli’ye transfer olan ve şu ana kadar gösterdiği etkileyici performansıyla lige damga vuran Güney Koreli yıldız Kim Min-Jae için sürpriz bir gelişme yaşandı.
Futbol - Futbol
08 Kasım 2022 - 19:58

Mauro Icardi, Okan Buruk'un saçlarını sarıya boyadı

Galatasaray'ın Arjantinli yıldız golcüsü Mauro Icardi, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta teknik direktör Okan Buruk'un saçlarını sarıya boyadı.
Futbol - Futbol
08 Kasım 2022 - 19:02

Ankaragücü, Amedspor'a gol yağdırdı

Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turunda Spor Toto Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü, TFF 2. Lig temsilcisi Amedspor'u 6-2 yenerek 5. tura yükseldi.
Futbol - Futbol
08 Kasım 2022 - 18:38

Alanyaspor, Sakaryaspor'u geçip tur atladı

Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turunda Corendon Alanyaspor, konuk ettiği TFF 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'u 3-0 yenerek tur atladı.
 - Cengiz Ünder listede
08 Kasım 2022 - 11:56

Galatasaray’da Cengiz Ünder sesleri: Okan Buruk transferine onay verdi

Süper Lig’de lider Fenerbahçe’nin 5 puan gerisinde kalan ve yerli isimleri kadrosuna katmak isteyen Galatasaray transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı kırmızılı yönetim Marsilya’da teknik direktör Igor Tudor ile yıldızı barışmayan Cengiz Ünder’i listeye aldı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un da transferine onay verdiği öğrenilirken Ünder’in de bu isteğe sıcak baktığı öğrenildi.
Futbol - Futbol
08 Kasım 2022 - 10:08

Galatasaray'da maaş krizi: Bir futbolcu daha ihtar çekti

Süper Lig’de zirve yarışını sürdüren Galatasaray’da işler ekonomik açıda yolunda gitmiyor. Maaşları ödemelerini yapamayan Sarı-Kırmızılı yönetim derbi galibiyeti sonrası yaptığı gibi sorunu primlerle çözmeye çalışırken Van Aanholt ve Pulgar'dan sonra Torreira'nın menajeri de kulübe ihtar çekti.
Futbol - Futbol
08 Kasım 2022 - 00:26

Emre Belözoğlu basın mensuplarıyla tartıştı!

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, kendileri adına ilk yarı kötü bir oyun sergilediklerini, ikinci yarı yaptıkları hamlelerin doğru hamleler olduğunu söyledi. Genç hoca basın mensuplarıyla bir tartışma da yaşadı.
Futbol - Futbol
07 Kasım 2022 - 23:55

Didier Drogba iddialara açıklık getirdi: Didier Drogba Müslüman mı oldu?

Galatasaray'ın unutulmaz golcüsü Didier Drogba'nın Müslüman olduğu iddiası sosyal medyada hızla yayıldı. Fildişi Sahilli dünyaca ünlü golcü Müslümanlar gibi dua ederken çekilmiş fotoğrafları sosyal medyada "Drogba Müslüman oldu" şeklinde iddialara neden oldu. Peki Didier Drogba gerçekten Müslüman oldu mu? 44 yaşındaki eski futbolcu Twitter hesabından bir açıklama yaptı.
Futbol - Futbol
07 Kasım 2022 - 23:12

Hüseyin Göçek'e dev tepki: Penaltı pozisyonu tartışmalara neden oldu!

Fenerbahçe'nin penaltı golüyle 1-0 kazandığı Sivasspor maçının ilk yarısında yaşanan bir el pozisyonu tartışmalara neden oldu. Sivassporlu futbolcular Serdar Aziz'in ceza sahası içerisinde topa eliyle müdahale ettiğini belirtti ve hakem Hüseyin Göçek'e itiraz etti. Göçek'e bu pozisyonda VAR'dan inceleme uyarısı gelmedi. Sosyal medyada hakem Göçek'e tepki gösterildi.
Futbol - Futbol
07 Kasım 2022 - 22:12

Gol düellosunda kazanan çıkmadı! Maç sonucu: Hatayspor 3-3 Başakşehir

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Volkan Demirel ile yükselişe geçen Atakaş Hatayspor, Emre Belözoğlu'nun Medipol Başakşehir'ini konuk etti. Bol gollü ve heyecanlı geçen mücadele 3-3 eşitlikle sona erdi. Başakşehir'in gollerini Traore, Aleksic ve Serdar Gürler kaydetti. Hatayspor'un sayıları Bertuğ Yıldırım, El Kaabi ve Ze Luis'den geldi.
 - Jesus'tan manidar tepki
07 Kasım 2022 - 21:59

Jorge Jesus’tan kırmızı kart gören Batshuayi’ye manidar tepki

Fenerbahçe ile Sivasspor arasında oynanan maçın ikinci yarısının hemen başlarında kırmızı kart gören Michy Batshuayi'ye hocası Jorge Jesus'tan dikkat çeken bir tepki geldi.
Başa Dön Sona Git