Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜCORENDON ALANYASPORKASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
08 Kasım 2022 - 18:38

Alanyaspor, Sakaryaspor'u geçip tur atladı

Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turunda Corendon Alanyaspor, konuk ettiği TFF 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'u 3-0 yenerek tur atladı.
 - Cengiz Ünder listede
08 Kasım 2022 - 11:56

Galatasaray’da Cengiz Ünder sesleri: Okan Buruk transferine onay verdi

Süper Lig’de lider Fenerbahçe’nin 5 puan gerisinde kalan ve yerli isimleri kadrosuna katmak isteyen Galatasaray transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı kırmızılı yönetim Marsilya’da teknik direktör Igor Tudor ile yıldızı barışmayan Cengiz Ünder’i listeye aldı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un da transferine onay verdiği öğrenilirken Ünder’in de bu isteğe sıcak baktığı öğrenildi.
Futbol - Futbol
08 Kasım 2022 - 10:08

Galatasaray'da maaş krizi: Bir futbolcu daha ihtar çekti

Süper Lig’de zirve yarışını sürdüren Galatasaray’da işler ekonomik açıda yolunda gitmiyor. Maaşları ödemelerini yapamayan Sarı-Kırmızılı yönetim derbi galibiyeti sonrası yaptığı gibi sorunu primlerle çözmeye çalışırken Van Aanholt ve Pulgar'dan sonra Torreira'nın menajeri de kulübe ihtar çekti.
Futbol - Futbol
08 Kasım 2022 - 00:26

Emre Belözoğlu basın mensuplarıyla tartıştı!

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, kendileri adına ilk yarı kötü bir oyun sergilediklerini, ikinci yarı yaptıkları hamlelerin doğru hamleler olduğunu söyledi. Genç hoca basın mensuplarıyla bir tartışma da yaşadı.
Futbol - Futbol
07 Kasım 2022 - 23:55

Didier Drogba iddialara açıklık getirdi: Didier Drogba Müslüman mı oldu?

Galatasaray'ın unutulmaz golcüsü Didier Drogba'nın Müslüman olduğu iddiası sosyal medyada hızla yayıldı. Fildişi Sahilli dünyaca ünlü golcü Müslümanlar gibi dua ederken çekilmiş fotoğrafları sosyal medyada "Drogba Müslüman oldu" şeklinde iddialara neden oldu. Peki Didier Drogba gerçekten Müslüman oldu mu? 44 yaşındaki eski futbolcu Twitter hesabından bir açıklama yaptı.
Futbol - Futbol
07 Kasım 2022 - 23:12

Hüseyin Göçek'e dev tepki: Penaltı pozisyonu tartışmalara neden oldu!

Fenerbahçe'nin penaltı golüyle 1-0 kazandığı Sivasspor maçının ilk yarısında yaşanan bir el pozisyonu tartışmalara neden oldu. Sivassporlu futbolcular Serdar Aziz'in ceza sahası içerisinde topa eliyle müdahale ettiğini belirtti ve hakem Hüseyin Göçek'e itiraz etti. Göçek'e bu pozisyonda VAR'dan inceleme uyarısı gelmedi. Sosyal medyada hakem Göçek'e tepki gösterildi.
Futbol - Futbol
07 Kasım 2022 - 22:12

Gol düellosunda kazanan çıkmadı! Maç sonucu: Hatayspor 3-3 Başakşehir

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Volkan Demirel ile yükselişe geçen Atakaş Hatayspor, Emre Belözoğlu'nun Medipol Başakşehir'ini konuk etti. Bol gollü ve heyecanlı geçen mücadele 3-3 eşitlikle sona erdi. Başakşehir'in gollerini Traore, Aleksic ve Serdar Gürler kaydetti. Hatayspor'un sayıları Bertuğ Yıldırım, El Kaabi ve Ze Luis'den geldi.
 - Jesus'tan manidar tepki
07 Kasım 2022 - 21:59

Jorge Jesus’tan kırmızı kart gören Batshuayi’ye manidar tepki

Fenerbahçe ile Sivasspor arasında oynanan maçın ikinci yarısının hemen başlarında kırmızı kart gören Michy Batshuayi'ye hocası Jorge Jesus'tan dikkat çeken bir tepki geldi.
 - 10 kişi Fener hata yapmadı!
07 Kasım 2022 - 21:55

10 kişi Fener, Sivas'ı devirdi! Maç sonucu: Fenerbahçe 1-0 Sivasspor

Spor Toto Süper Lig'in 13. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Demir Grup Sivasspor'u konuk etti. Sarı-lacivertliler Enner Valencia'nın penaltıdan kaydettiği golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak kritik bir üç puanın sahibi oldu. Fenerbahçe'de Michy Batshuayi 48. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Kanarya maçı 10 kişi tamamladı.
Futbol - Futbol
07 Kasım 2022 - 21:27

Fenerbahçe Sivasspor maçının spikeri kim? Fenerbahçe maçını anlatan Ali Ferahbot kimdir, hangi takımlı?

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Sivasspor arasında oynanan maçı anlatan spiker, ekran başındaki izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Fenerbahçe Sivasspor maçının spikeri Ali Ferahbot kimdir? Ali Ferahbot hangi takımlı? İşte ayrıntılar...
Futbol - Futbol
07 Kasım 2022 - 21:19

Beşiktaş'tan sakatlık açıklaması

Beşiktaş 5 sakat oyuncusunun durumu ile ilgili bir açıklama paylaştı.
Futbol - Futbol
07 Kasım 2022 - 16:20

Son dakika! Trabzonspor'un Konferans Ligi'ndeki rakibi İsviçre ekibi Basel oldu

Son dakika haberi: UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu üçüncü sırada tamamlayarak yoluna Konferans Ligi'nde devam eden Trabzonspor'un play-off turundaki rakibi belli oldu. Bordo mavili ekip, İsviçre'nin Basel takımıyla eşleşti.
Futbol - Futbol
07 Kasım 2022 - 15:25

Son dakika! UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turu eşleşmeleri belli oldu: Devler Ligi'ni aratmadı

Son dakika haberi: Avrupa futbolunun iki numaralı organizasyonu UEFA Avrupa Ligi'nde play-off eşleşmeleri belli oldu. Son 16 turuna yükselecek son 8 takımın belirleneceği play-off turunda Barcelona ile Manchester United eşleşmesi dikkat çekti.
 - Erken final!
07 Kasım 2022 - 14:23

Son dakika! Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu eşleşmeleri belli oldu: Erken final!

Son dakika haberi: UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasının sona ermesiyle birlikte son 16 turu eşleşmeleri belli oldu. Kurada en dikkat çeken eşleşmeler geçtiğimiz yılın finalistleri Real Madrid ve Liverpool ile Paris Saint Germain-Bayern Münih oldu.
Futbol - Futbol
07 Kasım 2022 - 11:13

Trabzonspor’un Konferans Ligi’nde rakibi belli oluyor! İşte muhtemel rakipler

Son dakika haberi: UEFA Avrupa Ligi’nde grubunu üçüncü sırada tamamlayan temsilcimiz Trabzonspor’un bugün Konferans Ligi’ndeki play-off turunda rahibi belli olacak. 
Futbol - Futbol
06 Kasım 2022 - 22:02

Gol düellosunda kazanan çıkmadı! Maç sonucu: Trabzonspor 2-2 Konyaspor

Spor Toto Süper Lig'in 13. hafta mücadelesinde Trabzonspor, Konyaspor'u konuk etti. Bordo-mavililer 2-0 öne geçtiği maçtan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor'un gollerini penaltıdan Bakasetas ve Trezeguet kaydetti. Konyaspor'un sayıları Diouf'dan geldi. Konyaspor'da 82. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atıldı.
Futbol - Futbol
06 Kasım 2022 - 19:23

Mehmet Büyükekşi: "Hakem atamalarını başkanların gözü önünde yapacağız"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Hakem atamalarını algoritma ile yapmaya başladık. Önümüzdeki günlerde de kulüp başkanlarımızı çağırıp onların gözü önünde hakem ataması yaptıracağız." dedi.
Futbol - Futbol
06 Kasım 2022 - 19:19

Uğurcan Çakır: İdolüm Fernando Muslera

Trabzonspor'un ve milli takımın başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, Türkiye'de idolünün Fernando Muslera olduğunu belirterek, "Çok iyi ve yetenekli bir kaleci. Kendime onu idol olarak görüyorum." dedi.
Futbol - Futbol
06 Kasım 2022 - 19:11

Kayserispor seriyi sürdürdü

Spor Toto Süper Lig'in 13. hafta mücadelesinde Kayserispor, deplasmanda Gaziantep FK'yı Oliver Kemen ve Ramazan Civelek'in golleriyle 2-1 mağlup ederek yenilmezlik serisini sürdürdü. Gaziantep'in tek sayısını Furkan Soyalp kaydetti.
Futbol - Futbol
06 Kasım 2022 - 18:37

Antalyaspor'dan muhteşem geri dönüş

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Fraport TAV Antalyaspor, VavaCars Fatih Karagümrük'ü konuk etti. 19. dakikada 2-0 geriye düşen Antalyaspor harika bir geri dönüşle karşılaşmadan 4-2 galip ayrıldı. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren goller Wright, Veysel Sarı ve Güray Vural (2)'dan geldi. Karagümrük'ün sayılarını Colley ve Diagne kaydetti.
Futbol - Futbol
06 Kasım 2022 - 18:36

FIFA Başkanı Gianni Infantino: Katar, en iyi Dünya Kupası olacak

Arap Futbol Federasyonları Birliği, Katar'ın 2022 FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliğine yönelik eleştirileri kınayarak, Doha'nın destekçisi olduğunu açıkladı.
Başa Dön Sona Git