Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.CORENDON ALANYASPORKASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
06 Kasım 2022 - 22:02

Gol düellosunda kazanan çıkmadı! Maç sonucu: Trabzonspor 2-2 Konyaspor

Spor Toto Süper Lig'in 13. hafta mücadelesinde Trabzonspor, Konyaspor'u konuk etti. Bordo-mavililer 2-0 öne geçtiği maçtan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor'un gollerini penaltıdan Bakasetas ve Trezeguet kaydetti. Konyaspor'un sayıları Diouf'dan geldi. Konyaspor'da 82. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atıldı.
Futbol - Futbol
06 Kasım 2022 - 19:23

Mehmet Büyükekşi: "Hakem atamalarını başkanların gözü önünde yapacağız"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Hakem atamalarını algoritma ile yapmaya başladık. Önümüzdeki günlerde de kulüp başkanlarımızı çağırıp onların gözü önünde hakem ataması yaptıracağız." dedi.
Futbol - Futbol
06 Kasım 2022 - 19:19

Uğurcan Çakır: İdolüm Fernando Muslera

Trabzonspor'un ve milli takımın başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, Türkiye'de idolünün Fernando Muslera olduğunu belirterek, "Çok iyi ve yetenekli bir kaleci. Kendime onu idol olarak görüyorum." dedi.
Futbol - Futbol
06 Kasım 2022 - 19:11

Kayserispor seriyi sürdürdü

Spor Toto Süper Lig'in 13. hafta mücadelesinde Kayserispor, deplasmanda Gaziantep FK'yı Oliver Kemen ve Ramazan Civelek'in golleriyle 2-1 mağlup ederek yenilmezlik serisini sürdürdü. Gaziantep'in tek sayısını Furkan Soyalp kaydetti.
Futbol - Futbol
06 Kasım 2022 - 18:37

Antalyaspor'dan muhteşem geri dönüş

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Fraport TAV Antalyaspor, VavaCars Fatih Karagümrük'ü konuk etti. 19. dakikada 2-0 geriye düşen Antalyaspor harika bir geri dönüşle karşılaşmadan 4-2 galip ayrıldı. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren goller Wright, Veysel Sarı ve Güray Vural (2)'dan geldi. Karagümrük'ün sayılarını Colley ve Diagne kaydetti.
Futbol - Futbol
06 Kasım 2022 - 18:36

FIFA Başkanı Gianni Infantino: Katar, en iyi Dünya Kupası olacak

Arap Futbol Federasyonları Birliği, Katar'ın 2022 FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliğine yönelik eleştirileri kınayarak, Doha'nın destekçisi olduğunu açıkladı.
Futbol - Futbol
06 Kasım 2022 - 07:29

Gerard Pique, Barcelona’ya gözyaşları içinde veda etti

15 yıldır Barcelona forması giyen Gerard Pique profesyonel futbolcu kariyerini sonlandırdı. Barcelona’nın sahasında oynadığı Almeria maçı sonrasında maç sonrası futbola veda eden İspanyol futbolcu gözyaşlarına hakim olamadı.
 - "Bitirin..."
05 Kasım 2022 - 23:23

Fenerbahçe Divan Kurulu toplantısında gergin anlar! Uzayan konuşma Uğur Dündar'ı çıldırttı: Bitirin...

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, bugün gerçekleştirilen Divan Kurulu Toplantısı’nda, bir kongre üyesinin konuşmasını uzatması sonrası adeta çılgına döndü.
 - Dev derbide sürpriz isim
05 Kasım 2022 - 22:55

Derbide sürpriz isim: Jorge Jesus Galatasaray - Beşiktaş maçını statta izledi

Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray, Beşiktaş'ı konuk etti. Haftanın önemli maçını Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, stadyumdan takip etti. Portekizli teknik adam dev derbide rakipleriyle ilgili notlar aldı.
 - Icardi attı Aslan kazandı!
05 Kasım 2022 - 21:50

Icardi attı Aslan kazandı! Maç sonucu: Galatasaray 2-1 Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftası dev bir derbiye sahne oldu. Galatasaray, ezeli rakibi Beşiktaş'ı evinde dünya yıldızı golcüsü Mauro Icardi'nin golleriyle 2-1 mağlup ederek kritik bir üç puanın sahibi oldu. Galatasaray'ın golleri Icardi'den gelirken Beşiktaş'ın sayısını Cenk Tosun kaydetti.
Futbol - Futbol
05 Kasım 2022 - 18:08

Beşiktaş'ta yıldız isim derbi kadrosundan çıkarıldı!

Son dakika spor haberi: Beşiktaş'ta Arthur Masuaku, sakatlığı nedeniyle Galatasaray maçı kadrosundan çıkarıldı.
Futbol - Futbol
05 Kasım 2022 - 00:43

Fenerbahçe'nin yıldız golcüsüne sürpriz talip

Süper Lig’de zirvede olan ve UEFA Avrupa Ligi’nde de grubu lider tamamlayarak son 16 takım arasına kalan Fenerbahçe’den ayrılık haberi geldi. Sarı-Lacivertlilerin başarılı golcüsünün İtalyan ekibine transfer olacağı iddia edildi.
 - Türkiye'yi seçmedi
04 Kasım 2022 - 23:18

Fenerbahçe altyapısında yetişen Arda milli takım tercihini yaptı: Türkiye'yi seçmedi

Fenerbahçe altyapısında yetişen ve Süper Lig’de potansiyel vadeden oyunlardan biri olan 19 yaşındaki hücum oyuncusu Arda Okan Kurtulan, Arnavutluk Milli Takımı'nı seçti.
Futbol - Futbol
04 Kasım 2022 - 20:00

Beşiktaş'ın Galatasaray derbisi kamp kadrosu belli oldu: Weghorst var, Ghezzal yok! Listede bir de sürpriz isim var

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş, yarın Galatasaray'a konuk olacak. Dev derbi öncesi Beşiktaş'ın kamp kadrosu belli oldu. Sakat olan Rachid Ghezzal, kadroda yer almazken dünkü antrenmanda sakatlanan Wout Weghorst ise kadroda yer aldı. Kadroda bir sürpriz isim yer aldı. Tecrübeli futbolcu Atiba Hutchinson, uzun süre sonra kadroya alındı
 - Beşiktaş'ta sakatlık şoku
04 Kasım 2022 - 17:05

Beşiktaş'ta derbi öncesi moralleri bozan gelişme! Yıldız futbolcu sakatlandı

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Galatasaray'a konuk olacak Beşiktaş'ta yaşanan sakatlık, dev maç öncesi moralleri bozdu.
 - 17 yaşında tarihe geçti!
04 Kasım 2022 - 06:21

Arda Güler Avrupa kupalarında tarihe geçti: Gol sonrası sevinci duygulandırdı

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 6. ve son maçında Fenerbahçe deplasmanda Dinamo Kiev takımını Arda Güler ve Arao’nun attığı gollerle 2-0 galip ayrıldı. Arda Güler hem gol hem asist yaparak Avrupa tarihine geçerken gol sonrasındaki anlamlı sevinci futbolcuları duygulandırdı.
Futbol - Futbol
04 Kasım 2022 - 01:13

Avrupa'da Türk gecesi: Ülke puanında tarihi sezonu yaşıyoruz!

Son dakika spor haberi: UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nin son hafta grup maçları sonunda Türk futbolu bir ilki yaşadı.
Futbol - Futbol
04 Kasım 2022 - 01:05

Trabzonspor'un Konferans Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu

Son dakika spor haberi: Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu 9 puanla üçüncü sırada tamamladı ve UEFA Konferans Ligi'nde yoluna devam etme hakkı kazandı. Avrupa'da tüm maçların tamamlanmasının ardından muhtemel rakipler de belli oldu.
 - Kanarya lider turladı!
04 Kasım 2022 - 00:45

Namağlup Kanarya lider turladı! Maç sonucu: Dinamo Kiev 0-2 Fenerbahçe

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile karşılaştı. Sarı-lacivertliler, genç yıldızı Arda Güler ve Arao'nun golleriyle rakibini 2-0 mağlup etti ve grubunu lider tamamlayarak son 16 turuna yükseldi.
Futbol - Futbol
04 Kasım 2022 - 00:17

Arda Güler tarihe geçti!

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler; Dinamo Kiev maçının ilk yarısında 1 gol ve 1 asistle yıldızlaşırken attığı gol ve yaptığı asistle tarihe geçti.
Futbol - Futbol
04 Kasım 2022 - 00:01

UEFA Avrupa Ligi'nde ilginç sıralama: 4 takım da aynı puanda bitirdi!

UEFA Avrupa Ligi F Grubu'nda altı maç sonunda puan eşitliği bozulmadı. Dört takımın da 8'er puan topladığı grupta sıralamayı averaj belirlerken Avusturya ekibi Sturm Graz veda eden takım oldu.
Başa Dön Sona Git