Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.MONDİHOME KAYSERİSPORYILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
31 Ekim 2022 - 19:45

Rachid Ghezzal Katar’a gitti

Beşiktaş’ta sakatlığı nedeniyle sezonun ilk yarısını kapatan Rachid Ghezzal, tedavisi için Katar’a gitti. 30 yaşındaki futbolcu, sakatlığını konusunda uzman bir ekip tarafından kontrolden geçecek.
Futbol - Futbol
31 Ekim 2022 - 18:58

Galler Milli Takımı'nın ismi değişiyor

Galler Futbol Federasyonu, 2022 Dünya Kupası'nın ardından turnuvalarda ülkenin isminin İngilizce (Wales) yerine Galce (Cymru) yer alması için değişiklik yapmaya hazırlanıyor.
Futbol - Futbol
31 Ekim 2022 - 14:00

Fenerbahçe’de kiralık gönderilen futbolcuların performansı dikkat çekiyor

Fenerbahçe’de bu sezon farklı kulüplere kiralık olarak gönderilen futbolcuların performansı dikkat çekti.  Berisha, Dimitrios Pelkas, Mbwana Samatta, Burak Kapacak, Tiago Çukur ve Eyüp Akcan’ın gösterdiği performanslar sarı-lacivertliler tarafından yakından takip edilip teknik heyete, futbolcular hakkında rapor veriliyor.
 - Jesus'tan skandal hareket!
31 Ekim 2022 - 11:56

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'tan skandal hareket! Yerde yatan rakip futbolcuyu tekmeledi

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda İstanbulspor'u 5-2 mağlup ettiği karşılaşmada skandal görüntüler ortaya çıktı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un yerde yatan bir rakip futbolcuya tekme atıp saçından çektiği anlar sosyal medyayı salladı.
 - Kanarya gol oldu yağdı!
30 Ekim 2022 - 21:50

Kanarya gol oldu yağdı! Maç sonucu: İstanbulspor 2-5 Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig'in 12. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, İstanbulspor'a konuk etti. Kanarya etkili bir oyunla mücadeleden 5-2 galip ayrıldı. Sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren goller Batshuayi(3), Enner Valenci ve İrfan Can Kahveci'den geldi. İstanbulspor'u sayılarını Topalli kaydetti.
Futbol - Futbol
30 Ekim 2022 - 19:42

Okan Buruk biletini kesti: Seferovic'in yerine Türk forvet!

Galatasaray'da beklentilerin bir hayli altında kalan Haris Seferovic, teknik direktör Okan Buruk'un da gözünden düştü. Icardi'nin ilk 11'e girmesi ve Mertens ve Mata'nın artan performansı sonrası Seferovic formayı tamamen kaybetti. Yıldız oyuncuyla devre arasında yollar ayrılacak.
Futbol - Futbol
30 Ekim 2022 - 19:33

Şenol Güneş, Fatih Terim'i geride bıraktı!

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, sahasında Ümraniyespor'u 5-2 mağlup etti. İkinci dönemine galibiyetle başlayan Şenol Güneş 51. farklı takımı yenerek Fatih Terim'i geride bırakmayı başardı.
 - Kartal'ın Güneş'i doğdu!
30 Ekim 2022 - 18:56

Kartal'ın Güneş'i doğdu! Maç sonucu: Beşiktaş 5-2 Ümraniyespor

Spor Toto Süper Lig'in 12. hafta mücadelesinde Beşiktaş, yeni hocası Şenol Güneş ile çıktığı ilk maçta Ümraniyespor'u 5-2 yendi. Kartal'a galibiyeti getiren goller Cenk Tosun(2), Weghorst(2) ve Tayyip Talha'dan geldi. Ümraniyespor'un gollerini Avounou ve Del Valle kaydetti.
Futbol - Futbol
30 Ekim 2022 - 18:13

Gol düellosunda kazanan çıkmadı

Spor Toto Süper Lig 12. haftasındaki Yukatel Kayserispor, Adana Demirspor'u konuk etti. Zorlu karşılaşma 2-2 eşitlikle sonuçlandı. Kayserispor'un golleri Gavranovic ve Cardoso'dan geldi. Adana Demirspor'un sayılarını N'diaye ve Onyekuru kaydetti.
 - Hamleleri skoru değiştirdi
30 Ekim 2022 - 09:52

Fenerbahçe’de Jesus’un hamleleri maçın skorunu değiştiriyor

Fenerbahçe’de teknik direktör Jorge Jesus’un hamleleri gerek Süper Lig’de gerek ise Avrupa kupalarında tabelayı değiştirdi. Yedek kulübesinden oyuna sonradan dahil olan futbolcular 14 kez fileleri havalandırırken 8 de asist yaptı. 
Futbol - Futbol
29 Ekim 2022 - 22:18

Alanyaspor rahat kazandı

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Corendon Alanyaspor, konuk ettiği Gaziantep FK'yi 2-0 yendi. Alanyaspor'a galibiyeti getiren goller Leroy Fer ve Balkovec'ten geldi.
Futbol - Futbol
29 Ekim 2022 - 19:13

Ertuğrul Taşkıran'dan taraftara tepki: Gözleri dolarak konuştu!

Spor Toto Süper Lig'in 12. hafta mücadelesinde lige iyi bir başlangıç yapan Konyaspor, sahasında konuk ettiği Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonu Kasımpaşa'nın kalecisi Ertuğrul Taşkıran eski takımı Konyaspor'un taraftarına tepki gösterdi.
Futbol - Futbol
29 Ekim 2022 - 18:57

Rıdvan Yılmaz'dan kötü haber: Yine sakatlandı!

İskoçya Premiership ekiplerinden Rangers'da forma giyen milli futbolcu Rıdvan Yılmaz, 2.5 ay sonra Aberdeen ile oynanan karşılaşmaya ilk 11'de başladı. Genç futbolcu, maçın henüz başında talihsiz bir sakatlık yaşayarak kenara gelmek zorunda kaldı.
Futbol - Futbol
29 Ekim 2022 - 18:44

Ahmet Ağaoğlu: Başarısız olduğum zaman bırakır giderim

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Denetleme kurulumuzun yapmış olduğu denetleme neticesinde Trabzonspor’un konsilide borcu 1 milyar 981 milyon lira." dedi.
Futbol - Futbol
29 Ekim 2022 - 18:43

Ali Koç'tan protestolara sert tepki: "Olacak iş değil, hayretler içindeyim!"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, voleybolda dünyanın en önemli takımlarından biri kabul edilen VakıfBank'ı yenerek 2022 Kadınlar Spor Toto Şampiyonlar Kupası'nı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Koç, futbolculara yönelik prostestolara da sert tepki gösterdi.
Futbol - Futbol
29 Ekim 2022 - 14:50

Fenerbahçe Jorge Jesus ile sözleşme uzatmak için harekete geçti

Sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Portekizli teknik direktör Jorge Jesus’un sözleşmesinin uzatılması için Fenerbahçe harekete geçti. Sarı lacivertliler dünya kupası arasında tecrübeli teknik direktörün sözleşmesini uzatmayı planlıyor.
Futbol - Futbol
29 Ekim 2022 - 11:17

Beşiktaş Şenol Güneş yönetiminde ilk resmi maçına çıkıyor

Valerien Ismael’le yolları ayıran siyah beyazlı takımda Şenol Güneş ile imza atıldı. Beşiktaş tecrübeli teknik direktörle ilk maçına bugün Ümraniyespor ile çıkacak.
Futbol - Futbol
29 Ekim 2022 - 00:16

Okan Buruk'tan Şenol Güneş sözleri

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda VavaCars Fatih Karagümrük'ü 2-0 yenen Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, tüm oyuncularının performansından memnun olduğunu söyledi.
Futbol - Futbol
28 Ekim 2022 - 22:13

Karagümrük'ün yıldızına tepki: Maç boyunca ıslıklandı!

Galatasaray'ın Fatih Karagümrük'e konuk olduğu ve 2-0 kazandığı maçta sarı-kırmızılı taraftarlar Caner Erkin'e sürekli tepki gösterdi. Ev sahibi ekibin sol beki, topu her ayağına alışında yoğun şekilde ıslıklandı.
 - Aslan 3 maç sonra kazandı!
28 Ekim 2022 - 21:45

Aslan 3 maç sonra kazandı! Maç sonucu: Fatih Karagümrük 0-2 Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'in 12. hafta açılış mücadelesinde Galatasaray, Fatih Karagümrük'e konuk oldu. Sarı-kırmızılılar 10 kişi kalan rakibine karşı üstün bir oyun sergiledi ve birçok pozisyon buldu. Karşılaşmayı 2-0 kazanan Cimbom'a galibiyeti getiren goller bu sezon ilk kez forma giyen Emre Taşdemir ve yeni transfer Juan Mata'dan geldi. Karagümrük'te Adnan Uğur, VAR incelemesi sonrasında 33. dakikada direkt kırmızı kart görerek oyundan atıldı.
Futbol - Futbol
28 Ekim 2022 - 19:22

Fenerbahçe'ye iki yıldızından iyi haber: Çalışmalara başladılar

Fenerbahçe'de sakatlıklarını atlatan Joshua King ve İsmail Yüksek takım ile çalışmalara başladı.
Başa Dön Sona Git